reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

czytam o tych waszych kocykach i może jakaś inna jestem, ale współczuję tej babce ogromnie. Gdybym ja zamówiła ten kocyk i babka by mnie poprosiła żeby anulować aukcję to bez zastanowienia bym się zgodziła. Myślę, że się po prostu pomyliła, zwykły ludzki błąd i teraz biedna się strasznie denerwuje. Każdy z nas kiedyś popełnił błąd i na pewno chciałybyśmy żeby ta druga strona po ludzku to zrozumiała. Przepraszam, że się wtrącam bo w ogóle mnie to nie dotyczy, ale jakoś tak mi przykro jak czytam niektóre opisy...
Podpisuję się rękoma i nogami... Gdybym teraz, po tym mailu o pomyłce dostała od niej ten kocyk, chyba nigdy bym go nie rozpakowała nawet... byłoby mi głupio po prostu..

Aestima, współczuję, niezręczna sytuacja i chyba to jest właśnie to o czym pisała Traschka, tak jak ta babeczka liczy na zrozumienie, tak i Ty Kochana musisz liczyć na to, że kupująca zrozumie Twój błąd..

reklama
dziewczyny, kocyk w tej cenie możemy spisać na straty, ale powiem Wam, że z ciekawości przy okazji weszłam do Świata Dziecka i obejrzałam je. Są naprawdę dobrej jakości, takie milusie i b.ładne kolory mają. Myślę, że warte są nawet tych 30zł. Ja małej ze 2 kupię na pewno

ja łóżeczko z drewexu będę kupować, chciałabym białe, ale oni mają chyba tylko drewno bejcowane na biało z prześwitami
piękne łóżeczka ma drewnostyl, ale cena powala na kolana...:-(

Tak to prawda, zresztą w ogóle polecam firmę drewex, mają fajne spiralki na łóżeczko i takkie przytulanki fajne :)

ja tez polecam, kocyk na pewno jest super bo kupowałam męża chrześnicy z pościelą - naprawde ekstra, zabawkę też kupiłam i bardzo mi się podobała...

ja pewnie też kupię ten kocyk, ale jeden...bo chce jeszcze jeden ażurowy i jeden bawełniany..

Ja dziś trochę poszalałam i kupiłam kocyk, trzy ręczniczki z kapturkiem i dwie czapeczki:-)
30ibxnp.jpg

I jeszcze koszulę do porodu;-)
oqx2f5.jpg

pomocy!!! :sorry2:
wszystko mam po Fruciu moim kochanym i ablo jest niebieskie albo biale, chcialabym powoli rozgladac sie za dodatkami bardziej kobiecymi.

pomozcie mi znalesc cos taniego!!! na poczatek czapeczke ale nie rozowa, ewentualnie z dodatkiem rozu :sorry2: szukam na allegro i nic nie widze ciekawego :sorry2:

edit:
dubeltowka a ma rozciecia na cycki ta koszula :confused:
fajne reczniki i kocyk :tak: My mamy zolte z kaczuszkami ale tez z tymi zaglowkami na glowke ;p

reklama
Do góry