reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Aestima ponowie pytanko o komodę....pochwalisz sie jaką zamówiłaś? ja nadal szukam, raczej bedzie z łóżeczkiem w komplecie...najprawdopodobniej w kolorze białym...

Te wszystkie sukieneczki super, ale ja to zawsze patrze na to gdzie maja zapinanie...kurcze, bo te zapinane na pleckach to raczej gniotą takie malutkie panienki..ale mało jest w ogóle innych rodzai zapięć w sukienkach...

Mysia, przepraszam, ale dopiero teraz zauważyłam pytanko.
Taką zamówiłam:
Komoda Adel biała, Meblobranie - Komody - Meblobranie.pl tylko bez tych piesków i te metalowe uchwytki zamienię na białe gałki w seledynowe kropeczki
A łóżeczko mam zamiar zamówić na allegro:

Białe Łóżeczko Dziecięce GUCIO + SZUFLADA+wyj sz (1487491196) - Aukcje internetowe Allegro
Drewex Łóżeczko KUBA II bialy szuflada+ materac (1459389736) - Aukcje internetowe Allegro
MichaśII 120x60-Buk.mat + szufl.Białe.Super cena!! (1494674064) - Aukcje internetowe Allegro

tylko które? Zerknijcie czy te materace są wg Was ok czy lepiej kupić osobno? I to możliwe, że dostawa łózeczka + materaca tak tania??

A jak masz więcej kasy to polecam zestaw marsylia, biały, stylizowany na domki plażowe (można zamówić tabliczkę z imieniem dziecka na komodę zamiast napisu la mer!)
MEBLE DZIECIĘCE / Komody / MARSYLIA KOMODA Z PRZEWIJAKIEM DREWNOSTYL - Callandia hurtownia artykułów dziecięcych

http://www.warszawa-meble.pl/s4-meble-katalog/c30-meble-dzieciece/p535-drew-marsylia
http://dino.sklep.pl/nowy/drewnostyl-marsylia-komoda-z-przwijakiem-kurier-gratis-p-9642.html

Ostatnia edycja:
Dzieki wielkie...
ta Twoja komoda to nie będzie taka transparentna??

Właśnie łóżeczko będzie z najprawdopodobniej drewnostylu takie...
DREWNOSTYL PINIO Łóżeczko - tapczanik BLANCO 140 x 70 | Łóżeczka dziecięce | Meble | More4kids

a komoda chyba ta
MEBLE DZIECIĘCE / Komody / FUNDI KOMODA 3- SZUFLADOWA BIAŁA - DREWNOSTYL - Callandia hurtownia artykułów dziecięcych
chciałabym jeszcze szafę do tej komody ale chyba sie nie zdobędę finansowo...moze poźniej dokupię...albo poprostu jak będę kupować później meble jak córcia przejdzie do siebie to kupię jakieś z dodatkiem białego i będzie wszystko pasować...właśnie tu mam dylemat...

Ostatnia edycja:
A ja dziś trafiłam na promocję i mimo, że zamierzam karmić piersią (a wiadomo, że różnie to bywa) kupiłam zestaw do karmienia za 80 euro, miałam fuksa bo kupiłam ostatni:-)
qqz57q.jpg

reklama
Do góry