reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Ja też jasnożółty z królikiem, pomarańczowy z małpką i brązowy z pieskiem. Odnośnie wtopy to jak pojadę po odbiór to będę oczy i uszy rozwieszać w temacie ;-)

reklama
ehhhh...mąż mi odradził, bo to na pewno pomyłka, a jak dziś rano stwierdziłam, że zaryzykuję, to użytkownik zakończył aukcję...a teraz po 49zł wystawił te same kocyki...

na pocieszenie wczoraj przyszedł fotelik dla małej, o taki

Zobacz załącznik 333684

Ostatnia edycja:
Ha, to się kapnął :-D Pamiętam artykułu o sprawach sądowych o omyłkowo wstawionych kwotach typu samochód za 100 zł, zamiasta za 10 tys.
Fotelik fajny, w Twojej ulubionej tonacji kolorystycznej.

oj tak, w środku jest taki grafitowy ciemny:tak:
ja chyba mam fisia na punkcie tych szarości, ale naprawdę strasznie mi się podobają

żałuję tych kocyków, bo nie mam jeszcze żadnego, mogłam ze 2 wziąć, taka trochę frajerka ze mnie

forever, a jak się te sprawy skończyły?

Mrsmoon - co do kocyków to szczerze powiedziawszy wzięła je tak trochę "zapaśnie"w ramach ogólnego pędu, a tak naprawdę pasuje mi tylko jeden, więc jeśli chcesz napisz, które kolory bo jeszcze nie wybrałam to Ci chętnie odstąpię - ja pewnie pojadę do nich jakoś w przyszłym tygodniu.
A te sprawy - różnie i ugody były. Okazało się, że są tacy którzy czychają na takie aukcje z opcją kup teraz i kupują dosłownie po sekundzie. Sama jestem ciekawa jak się sytuacje rozwinie jeśli chodzi o kocyki. Tylko 7 - krotna różnica w cenie....
A co do szarości.... Ja mam teraz jazdę na jasny zielony do pokoju Młodej :happy2:

Hehe ale się uśmiałam z tymi kocykami...Czerwcówki chórem wykupiły prawie wszystkie...ciekawe czy je dostaniemy w tej cenie i czy faktycznie to była pomyłka?

Ja dostałam dziś maila od sprzedajacej kocyki że w cenie była pomyłka a kocyki kosztują 32 zł a nie 7 zł i wszystkie zakupione kocyki zostanąJwycofane. Szkoda!!!
Można też wycofać resztę zakupów u tej Pani, ja tak zrobiłam bo się nie opłaca!

Kurde a ja już zapłaciłam i co teraz??? Faktycznie traz czytam maila...ale masakra...a tak się cieszyłam... ciekawe jak to wygląda od strony regulaminu

A ja nie....:baffled: Faktycznie bez kocyków nie opłaca się kupować nic więcej, poza tym to też świadczy o Sprzedającym - tzn. gdzie ma głowę.
Tylko, że ja mam nieco... awanturną naturę, więc zapewne tak tego nie pozostawię. Trzeba ponosić konsekwencje za to co się robi. Nie wiecie ile "wisiała" ta aukcja ?

reklama
Do góry