reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Zołza, a odpowiedzieli Ci, czy nie czekałaś?

Dziewczyny, może któraś z Was będzie zainteresowana, miałam ten wózek w obserwowanyxch, gdybym zdecydowała się kupować cały wózio, ale jednak poszukam jeszcze samej gondolki do mojego... Myślę, że warto - wózek nowy, a w zestawie jest tez fotelik maxi cosi.. Sprawdzałam opinie - ok...

WÓZEK BABY SMILE AXEL GONDOLA+SPACERÓWKA (1481131110) - Aukcje internetowe Allegro

Po mojej analizie wygląda to tak:
Torba do wózka z funkcją torby na laptopa to po prostu torba matki bizneswoman ;) Z tą samą torbą wychodzi na spacer z dzieckiem, a potem leci na spotkanie biznesowe... żeby się jednak kiedyś nie przeliczyła kiedy na spotkaniu z kontrahentem zamiast laptopa wyjmie pampersa... ;)

Luksja, obawiam się, ze kombinezonik będzie za mały, chyba, ze Twoja córcia będzie malutka. Ja mam na zimę 74 i 74/80... Chociaż mam też 68, ale to taki kombinezonik do fotelika (nóżki są razem jak w śpiworku) i mimo tego rozmiaru to spore jest... Więc kto wie, może sie niunia zmieści w ten Twój smykowy :)
:-) Ja na laptopa mam oddzielną torbę i zupełnie nie wyobrażam sobie wciskanie go na siłę albo wyjmując wszystko za każdym razem do takiej wózkowej torby "z funkcją" laptopa, zważywszy, że mój jest ciut większy niż standartowy. Nie ukrywam wszakże, że nie raz zapewne rzeczonego laptopa na spacer zabiorę.:tak:
A propos kombinezonika do fotelika - widziałam dziś dziecko w spacerówce w takowym - czy w przypadku naszych późnowiosennych dzieci jest sens takiego zakupu ? Pytam dlatego, że mogę kupić takowy w tego samego materiału jak torba i parasolka.
Dubeltówka86 - czy przewijak jest w zesatwie z łóżeczkiem czy trzeba go jakoś dokupić ?

Ostatnia edycja:
haha, rozbroiłyście mnie tymi kocykami! Chyba sprzedający się zdziwi jak zobaczy ilość zamówień:))) Ledwo się powstrzymałam przez was, ale rozsądek zwyciężył - nie kupiłam szóstego kocyka!

Forever, taki kombinezonik jesienią czy zimą myślę, że jak najbardziej, z drugiej strony wiem, że i bez niego można sobie poradzić :) Z Jasiem miałam (jest z połowy lipca) i korzystałam.

Traschka - brawo za silną wolę :-D Ja jeszcze pomyślę, bo potrzebuję kocyka na lato.
Zebrra - leżaczko - bujaczek fajnt tylko jakoś mało kolorowy jak dla mnie :-( Co do śpiworka do wózka to zobaczę jak te cudzo wygląda - pamiętam, że ten sprzedający miał do gondolek ale czy do spacerówek nie wiem...

No, ja się poddałam zbiorowemu szaleństwu i kupiłam 3 :baffled: Wezmę też inne rzeczy do tego Sprzedającego, które mam na liście zakupowej i pojadę sobie po to wszystko. W związku z tym takie pytania:
1. do przewijaka - pokrowiec frotte, podkłady jednorazowe a tak naprawdę wielorazowe ( jeśli tak to w jakim rozmiarze ) czy też widziałam takie z rolki papierowe, zupełnie cienkie ?
2. podkłady poporodowe - ile i jak duże ?
3. majtki Hartmanna - ile par ?
4. ceratka czy podkład jednorazowy w okresie połogu tudzież w końcówce ciąży ? - w ciągu 2 miesięcy myślę wymienić materac w sypialni aby mieć temat z głowy przed porodem

reklama
kocyk zakupilam rowniez:-D- 2 szt., jasnozółty i zielony. Cos mi sie wydaje ze sprzedajacy zaliczył lekką wtopę z tą aukcją. Zołza przysłał ci odpowiedź?

Do góry