reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Zwróćcie uwagę tylko dziewczyny, że ten kocyk jest mały ma szer 70 cm, to taki raczej do wózka.
Ivona83
Fanka BB :)
U mnie padło na kocyk niebieski z misiem i pomarańczowy z malpką :-)
Misialina
Ostatnio była moja znajoma na kawie u mnie i prosiła żebym jej pokazała ciuszki jakie zakupiam....i tak wyciągam, wyciągam i końca nie było widać...mąż stwierdził że mała w tym nie zdązy obchodzić bo jest tego bardzo dużo...nawet nie wiem kiedy się to uzbierało...i już sobie obiecuję że nic z ciuszkó nie kupię...chyba że w lumpku coś moje oko wypatrzy ;-)...ale tak na serio muszę przystopować...dzisiaj znowu kupiłam 2 bodziaki i 2 czapeczki w komisie
zebrra
Potrójna mama :)
Hahah chciałam powiedzieć, ze poszłam za tłumem Pomarańczowa małpka kupiona! Wolałam brać od razu i zapłacić przez "Płacę z allegro" zanim sprzedający się zorientuje i zakonczy aukcję
andariel
mama super dwójki :]
no i zamówiłam 2 beżowy dla Ninki, brązowy dla Adasia
katamisz
misialina uzależnienie??Ja też postanowiłam po ostatnim przeglądzie ,że koniec z ciuszkami!! Ale chyba nie da się tak...bynajmniej w moim przypadku to jakieś uzależnienie!!Zastąpiłam papierosa kupowaniem ciuszków
zolza mocne postanowienie poprawy:-)Trzymam kciuki abyś wytrwała!!
zolza mocne postanowienie poprawy:-)Trzymam kciuki abyś wytrwała!!
reklama
Katamisz, a żebyś wiedziała! ;-)Dzięki ;-)
No i wrócił mąż z pracy i... kazał brać cztery :-) Poważnie. Wzięliśmy zielony, beżowy, brązowy i żółty. Jak coś, to damy komuś w prezencie - ale grzech przepuścić taką okazję! Do tego niedrapki i dwie czapeczki. Amen. I na tym koniec
No i wrócił mąż z pracy i... kazał brać cztery :-) Poważnie. Wzięliśmy zielony, beżowy, brązowy i żółty. Jak coś, to damy komuś w prezencie - ale grzech przepuścić taką okazję! Do tego niedrapki i dwie czapeczki. Amen. I na tym koniec
Podziel się: