reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Kocyk super!!I ja kupuję :-)
Tylko mam już dwa więc zdecyduję się w tej chwili na 1 - brązowy chyba.

reklama
ja poczekam na K. - pomoże mi z wyborem drugiego koloru ;-) No i poczekam na maila, jak już wysłałam zapytanie. Dokupię chyba też niedrapki i to będzie koniec moich zakupów ciuszkowych! :-p

Ostatnio była moja znajoma na kawie u mnie i prosiła żebym jej pokazała ciuszki jakie zakupiam....i tak wyciągam, wyciągam i końca nie było widać...mąż stwierdził że mała w tym nie zdązy obchodzić bo jest tego bardzo dużo...nawet nie wiem kiedy się to uzbierało...i już sobie obiecuję że nic z ciuszkó nie kupię...chyba że w lumpku coś moje oko wypatrzy ;-)...ale tak na serio muszę przystopować...dzisiaj znowu kupiłam 2 bodziaki i 2 czapeczki w komisie

Hahah chciałam powiedzieć, ze poszłam za tłumem :) Pomarańczowa małpka kupiona! :) Wolałam brać od razu i zapłacić przez "Płacę z allegro" zanim sprzedający się zorientuje i zakonczy aukcję :)

misialina uzależnienie??Ja też postanowiłam po ostatnim przeglądzie ,że koniec z ciuszkami!! Ale chyba nie da się tak...bynajmniej w moim przypadku to jakieś uzależnienie!!Zastąpiłam papierosa kupowaniem ciuszków :-p
zolza mocne postanowienie poprawy:-)Trzymam kciuki abyś wytrwała!!

reklama
Katamisz, a żebyś wiedziała! ;-)Dzięki ;-)

No i wrócił mąż z pracy i... kazał brać cztery :-) Poważnie. Wzięliśmy zielony, beżowy, brązowy i żółty. Jak coś, to damy komuś w prezencie - ale grzech przepuścić taką okazję! Do tego niedrapki i dwie czapeczki. Amen. I na tym koniec :-p

Do góry