reklama
andariel
mama super dwójki :]
dziewczyny faktycznie, jeśli z tą ceną to nie pomyłka (podejrzane trochę - nie mały kocyk a tylko 7 pln?) to i ja wezmę dla juniora, nieźle wyszukałyście! a że mam czerwony wózek, wzięłabym brąz
przypmniały mi się moje szaleństwa zakupowe w oczekiwaniu na Ninkę, ale to miłe jest!
od siebie moge podpowiedziec, że kocyki z BabyOno są dobrej jakości - mam taki żółty z lewkiem dla Ninki i mimo wielu prań wygląda jak nówka - ale akurat nie ma tego "mojego" na allegro, ciekawe dlaczego; mój jest lekko włochaty;
przypmniały mi się moje szaleństwa zakupowe w oczekiwaniu na Ninkę, ale to miłe jest!
od siebie moge podpowiedziec, że kocyki z BabyOno są dobrej jakości - mam taki żółty z lewkiem dla Ninki i mimo wielu prań wygląda jak nówka - ale akurat nie ma tego "mojego" na allegro, ciekawe dlaczego; mój jest lekko włochaty;
ok :-)Zolza to daj info co odpowiedział, ja też się piszę!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
ja też własnie kupiłam taki kocyk, i dobrałam jeszcze niedrapki żeby skorzystać na opłacie za wysyłkę i szukam jeszcze czegoś u tego sprzedawcy
andariel
mama super dwójki :]
sprzedawca ma podkłady gin. matopat-bella - super sprawa na połóg, ale się zastanawiam czy nie za szybko będzie jak już teraz kupię (gdzie to wszystko potem trzymać)? i te zestawy do paznokci (cążki+nożyczki z pilnikiem) sie u nas sprawdzają; najpierw używałam cążków, a teraz nożyczek, więc uważam, że warto je mieć;
Ivona83
Fanka BB :)
2 kocyki kupione!! Ale macie nosa teraz zastanawiam się nad kolorkami :-)
mysia23
mama dwójeczki
Chciałam się poradzić Was odnośnie torby do wózka, a mianowicie po pierwsze czy nosi/wozi się ją jako jedyną torbę bez swojej torbki/torebki/plecaka czyli na spacer pakuję się w jedną z Młodą a po wtóre czy - skoro sporo jest głosów o nieszczelności butelek - lepiej jest mieć zewnętrzną kieszeń na nie i wtedy przynajmniej teoretycznie jest mniejsza szansa zalania czegokolwiek czy próbować wciskać do środka? No i trzecie sprawa - dziwna dla mnie jakaś - jaki sens ma reklamowanie torby do wózka jako takiej do której wchodzi laptop skoro to jest raczej coś na niekomponujące się nie tylko funkcjonalnie ale i ze względów bezpieczeństwa rzeczy ( wspomniane już płyny czy też czasem zużyte pieluszki czy chusteczki, w późniejszym okresie słoiczki itp. ).
tu też popieram zebrre w 100%...ja tak robiła na początku i nie tylko...
kocyk zawojował czerwcówki...ja wziełam trzy, bezowy, brązowy i błękitny hipcio - bo mam taka pościel...nawet na prezent dla kogoś to bezcen...ja wezmę dwa.
Na pewno beżowy... i teraz się zastanawiam czy pomarańczy czy brąz?
No właśnie cena mnie zszokowała... dlatego napisałam do Was.
Ale biorę na pewno!
reklama
agatkaT
Fanka BB :)
no to widzę, że Mamuśki poszalałyście na punkcie "mojego kocyka".
Ja kupiłam i wybrałam beżowy i pomarańcz. (za namową Aestimy) ;-)
Ja kupiłam i wybrałam beżowy i pomarańcz. (za namową Aestimy) ;-)
Podziel się: