reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Kurczę, to rzeczywiście musi byc okazja, a nie ściema :-D Aż ciężko uwierzyć!
Ja zielony, oczywiście, ze słonikiem i zastanawiam się, bo mam ochotę na pomarańczowy, żółty, niebieski i beżowy :sorry2:

reklama
dziewczyny faktycznie, jeśli z tą ceną to nie pomyłka (podejrzane trochę - nie mały kocyk a tylko 7 pln?) to i ja wezmę dla juniora, nieźle wyszukałyście! a że mam czerwony wózek, wzięłabym brąz:)
przypmniały mi się moje szaleństwa zakupowe w oczekiwaniu na Ninkę, ale to miłe jest!:)
od siebie moge podpowiedziec, że kocyki z BabyOno są dobrej jakości - mam taki żółty z lewkiem dla Ninki i mimo wielu prań wygląda jak nówka - ale akurat nie ma tego "mojego" na allegro, ciekawe dlaczego; mój jest lekko włochaty;

ja też własnie kupiłam taki kocyk, i dobrałam jeszcze niedrapki żeby skorzystać na opłacie za wysyłkę i szukam jeszcze czegoś u tego sprzedawcy

sprzedawca ma podkłady gin. matopat-bella - super sprawa na połóg, ale się zastanawiam czy nie za szybko będzie jak już teraz kupię (gdzie to wszystko potem trzymać)? i te zestawy do paznokci (cążki+nożyczki z pilnikiem) sie u nas sprawdzają; najpierw używałam cążków, a teraz nożyczek, więc uważam, że warto je mieć;

Chciałam się poradzić Was odnośnie torby do wózka, a mianowicie po pierwsze czy nosi/wozi się ją jako jedyną torbę bez swojej torbki/torebki/plecaka czyli na spacer pakuję się w jedną z Młodą a po wtóre czy - skoro sporo jest głosów o nieszczelności butelek - lepiej jest mieć zewnętrzną kieszeń na nie i wtedy przynajmniej teoretycznie jest mniejsza szansa zalania czegokolwiek czy próbować wciskać do środka? No i trzecie sprawa - dziwna dla mnie jakaś - jaki sens ma reklamowanie torby do wózka jako takiej do której wchodzi laptop skoro to jest raczej coś na niekomponujące się nie tylko funkcjonalnie ale i ze względów bezpieczeństwa rzeczy ( wspomniane już płyny czy też czasem zużyte pieluszki czy chusteczki, w późniejszym okresie słoiczki itp. ).

tu też popieram zebrre w 100%...ja tak robiła na początku i nie tylko...

ja wezmę dwa.

Na pewno beżowy... i teraz się zastanawiam czy pomarańczy czy brąz?

No właśnie cena mnie zszokowała... dlatego napisałam do Was.
Ale biorę na pewno!
kocyk zawojował czerwcówki...ja wziełam trzy, bezowy, brązowy i błękitny hipcio - bo mam taka pościel...nawet na prezent dla kogoś to bezcen...

Aestima ma pytanko do ciebie ...jaka komodę zamówiłaś??? kurcze ja jeszcze nie mogę się zdecydować...jakaż z serii z łóżeczkiem czy osobno??

reklama
Do góry