reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Zebrra mojej mamie się strasznie takie wózki podobają...ale to jakiś kosmos :-D są naprawdę świetnie amortyzowane i dzidziuś ma w nich bosko...ale za to jakie trzeba mieć auto do przewożenia tego sprzętu :-D:-D chyba tylko dostawczy

misialina my jesteśmy zaproszeni na dwa wesela 11 czerwca na które oczywiście nie pójdziemy :-( i 6-7 lipca na które chcemy sie wybrać, ale na to sukienkę będę kupować chyba dzień przed weselem....
kati też mam ślub i wesele 11 czerwca i na ślub pewnie pójdziemy, ale to wszystko...za to po porodzie szybko forma musi wrócić, bo braciszek że żeni...

Aestima no gratuluje zamówienia...świetnie...natomiast torba, no cóż podoba mi się w sumie ta pierwsza...

Agatka gratuluje zakupu...

no widzę, ze zakupowy wózeczków do przodu...
ja tez wczoraj obejrzałam w końcu Peg Perego i Inglesine Zippy...i zamówiliśmy Peg Perego - tylko wybrałam kolor Java,jest to taki łądny czekoladowy z srebrnym, ale wpadającym z beż i ma taki delikatny prążkowany materiał(struktura)...

a teraz zastanawiam sie nad granatem..(też prążkowany jak JAva i jest ciemniejszy niż na zdjeciu)

byłam nastawiona na czarny w desen kwiatowy, ale na zywo tak jakoś mniej fajnie wyglądał

no i sama juz nie wiem, czy nie zmienić.......podpowiedzcie dziewczyny
:-)

Mysia, mi się podobają te dwie pierwsze opcje- wzór kwiatowy zdecydowanie nie, jakoś odbiera urok temu wózkowi... Ale ja w ogóle nie lubię wzorów na wózkach.

Agatka- gratulacje, super, ze wybór wózka już za Tobą!:) Mi się b. podobają grafitowe wózki i sama takiego właśnie bym szukała, ale rodzina (z mężem na czele) chciała jakiś kolorek. W takim razie od razu zdecydowałam, ze będzie zielony:)

Dagamit, mi też się otwiera:)

Mysia bardzo ładny ten wybrany przez Was wózeczek - ja wybrałabym zdecydowanie ten pierwszy, czekoladowy - kolorystyka w moim guście :-)

reklama
Do góry