reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Zeberko, melduje się kolejna bez wózkowa, super oferta tylko brać już kupuję bo się wszyscy rzucą, a i myślę że dźwig do wózka gratis;-)
Traschka suuuper koniecznie się pochwal jak komoda dojdzie, piękny model zamówiłaś :) Ach i widziałam dzisiaj w Realu pałąki (o ile dobrze pamiętam poszukiwałaś) ze ślicznymi zabawkami firmy campol, niestety nie wiem jaka cena...
Mysia oddaję głos na czekoladę :-) śliczny wózeczek:tak:
Dubeltówka pochwal się koniecznie :-)

Udało mi się dzisiaj upolować w 5 10 15 śpiworek do spania za całe 19,90, jestem w szoku. Coś jeszcze na wyprzedażach zostało.

agatka gratulacje wyboru, jak przyjdzie koniecznie wstaw fotki :biggrin2:
dubeltówka ty też sie chwal:biggrin2:
Mysia czekoladka najładniejsza :biggrin2:
Luksja to miałaś szczęście na śpiworek :biggrin2:

o dzieki dziewczyny, to znaczy ze chyba jednak nic nie ruszę...

mąż też za tym pierwszym i obie mamy, które zabrałam ze sobą - przy okazji zrzuciły się na zaliczkę...hehehe...w takim układzie mogłabym mieć ten wózek jeszcze w tym tygodniu, ale nie damy rady pojechać znowu do Wrocławia, wiec najwcześniej za ok 3tyg....ale i tak sie cieszę

zeberrko przepraszam,ale nie oglądnęłam twojego posta o wizycie:zawstydzona/y:...wszystko ok było?
a dziękuję bardzo, z grubsza wszystko dobrze ;)

Forever, pochwal się furką :)

AgatkaT - gratuluję zakupu :)

Mysia, jak dla mnie java jest super! :)

Dubeltówka pokaż swoją zdobycz! :)

Luksja, jak już kupisz, to się pochwal :)

Mam dla Was jeszcze kilka okazji ;)
## Wiklinowy Wózek z Lat 50-tych - OKAZJA !!! ## (1465234548) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

PIEKNY STYLOW WÓZEK RETRO, VINTAGE Silver Cross (1485486932) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Cudownie Bajkowa Inglesina Balestrino Rose Perlage (1477821948) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Inglesina classica balestrino rose perlage (1485618782) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Swoją drogą mnie się naprawdę podoba ten styl retro, ale ja ubieram sie raczej na sportowo, więc w zestawie z taką furką wyglądałabym raczej śmiesznie...

Ostatnia edycja:
kati wózek tako warrior jest świetny, oglądałam go na żywo i prezentuję się znacznie lepiej niż na zdjęciach w necie. Bardzo porządnie wykonany, solidny i funckcjonalny. Poważnie się nad nim zastanawiałam.

dagamit mi też się najbardziej podoba x-lander energy! Niestety cena tego koloru była dla mnie zbyt przytłaczająca... swoją drogą nie bardzo rozumiem dalczego jeden kolor jest znacznie droższy od innego... przecież materiał ten sam, a różnica kilkuset złotych!

agatka gratuluję wózeczka, fajnie wygląda!

mysia tobie też gratuluję wyboru, świetny kolor, uwielbiam taki czekoladowy. Ja bym przy nim została:)

A teraz mój osobisty dramat. Ile ja się dzisiaj stresu najadłam, przeryczałam pół dnia:( Komoda przyszła przed południem i od razu wzięłam się za jej skłądanie. Ogólnie meble zawsze skłądam sama, wszystko co kupujemy wiadomo, że ja złożę. No więc z komodą żaden problem - wyjęłam instrukcję i zabrałam się do pracy. Wszystko łąćzone m.in. na drewnianych kołkach, które były dość długie. Na dole komody (kto widział ten wie) jest najważniejszy element - szuflada z jeżdżacymi autkami. Niestety podczas skłądania tej donej szuflady nie zauważyłam, że potrzebne są 2 mniejsze drewniane kołki (w ogóle ich nie zayważyłam w tej masie śrubek i wielkich innych kołków). Nadziałam więc duże i chciałam połączyć elementy i .... te wielkie kołki przebiły się przez sam środek szuflady wybijając dwie wielkie dziury. Odpadła farba, wyskoczyły trociny, wielkie brązowe gów.no na środku najważniejszego elementu. Poryczałam się i miałąm ochotę wyrzucić całą komodę przez okno. Musiałam jechać do pracy i tylko zostawiłam na komodzie list przepraszający do M...
Jak wróciłąm nie było śladu po dziurze!!! M. tak wszystko pięknie załatał i pomalował, że nic nie widać!!! ALe ulga, a byłam naprawdę załamana... ta komoda będzie mnie prześladować do końća życia, już mi się nawet nie chce jej zapełniać ubrankami...

reklama
trashka współczuje :-( też bym była załamana...
ale widzisz twój mąż jest kochany i naprawił wszystko :-) niech on ci teraz pomoze i zacznijcie razem ją uzupełniać na pewno ci się humor poprawi :biggrin2:

Do góry