reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Zeberko, melduje się kolejna bez wózkowa, super oferta tylko brać już kupuję bo się wszyscy rzucą, a i myślę że dźwig do wózka gratis;-)
Traschka suuuper koniecznie się pochwal jak komoda dojdzie, piękny model zamówiłaś :) Ach i widziałam dzisiaj w Realu pałąki (o ile dobrze pamiętam poszukiwałaś) ze ślicznymi zabawkami firmy campol, niestety nie wiem jaka cena...
Mysia oddaję głos na czekoladę :-) śliczny wózeczek:tak:
Dubeltówka pochwal się koniecznie :-)

Udało mi się dzisiaj upolować w 5 10 15 śpiworek do spania za całe 19,90, jestem w szoku. Coś jeszcze na wyprzedażach zostało.

agatka gratulacje wyboru, jak przyjdzie koniecznie wstaw fotki :biggrin2:
dubeltówka ty też sie chwal:biggrin2:
Mysia czekoladka najładniejsza :biggrin2:
Luksja to miałaś szczęście na śpiworek :biggrin2:

o dzieki dziewczyny, to znaczy ze chyba jednak nic nie ruszę...

mąż też za tym pierwszym i obie mamy, które zabrałam ze sobą - przy okazji zrzuciły się na zaliczkę...hehehe...w takim układzie mogłabym mieć ten wózek jeszcze w tym tygodniu, ale nie damy rady pojechać znowu do Wrocławia, wiec najwcześniej za ok 3tyg....ale i tak sie cieszę

zeberrko przepraszam,ale nie oglądnęłam twojego posta o wizycie:zawstydzona/y:...wszystko ok było?
a dziękuję bardzo, z grubsza wszystko dobrze ;)

Forever, pochwal się furką :)

AgatkaT - gratuluję zakupu :)

Mysia, jak dla mnie java jest super! :)

Dubeltówka pokaż swoją zdobycz! :)

Luksja, jak już kupisz, to się pochwal :)

Mam dla Was jeszcze kilka okazji ;)
## Wiklinowy Wózek z Lat 50-tych - OKAZJA !!! ## (1465234548) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

PIEKNY STYLOW WÓZEK RETRO, VINTAGE Silver Cross (1485486932) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Cudownie Bajkowa Inglesina Balestrino Rose Perlage (1477821948) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Inglesina classica balestrino rose perlage (1485618782) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Swoją drogą mnie się naprawdę podoba ten styl retro, ale ja ubieram sie raczej na sportowo, więc w zestawie z taką furką wyglądałabym raczej śmiesznie...

Ostatnia edycja:
kati wózek tako warrior jest świetny, oglądałam go na żywo i prezentuję się znacznie lepiej niż na zdjęciach w necie. Bardzo porządnie wykonany, solidny i funckcjonalny. Poważnie się nad nim zastanawiałam.

dagamit mi też się najbardziej podoba x-lander energy! Niestety cena tego koloru była dla mnie zbyt przytłaczająca... swoją drogą nie bardzo rozumiem dalczego jeden kolor jest znacznie droższy od innego... przecież materiał ten sam, a różnica kilkuset złotych!

agatka gratuluję wózeczka, fajnie wygląda!

mysia tobie też gratuluję wyboru, świetny kolor, uwielbiam taki czekoladowy. Ja bym przy nim została:)

A teraz mój osobisty dramat. Ile ja się dzisiaj stresu najadłam, przeryczałam pół dnia:( Komoda przyszła przed południem i od razu wzięłam się za jej skłądanie. Ogólnie meble zawsze skłądam sama, wszystko co kupujemy wiadomo, że ja złożę. No więc z komodą żaden problem - wyjęłam instrukcję i zabrałam się do pracy. Wszystko łąćzone m.in. na drewnianych kołkach, które były dość długie. Na dole komody (kto widział ten wie) jest najważniejszy element - szuflada z jeżdżacymi autkami. Niestety podczas skłądania tej donej szuflady nie zauważyłam, że potrzebne są 2 mniejsze drewniane kołki (w ogóle ich nie zayważyłam w tej masie śrubek i wielkich innych kołków). Nadziałam więc duże i chciałam połączyć elementy i .... te wielkie kołki przebiły się przez sam środek szuflady wybijając dwie wielkie dziury. Odpadła farba, wyskoczyły trociny, wielkie brązowe gów.no na środku najważniejszego elementu. Poryczałam się i miałąm ochotę wyrzucić całą komodę przez okno. Musiałam jechać do pracy i tylko zostawiłam na komodzie list przepraszający do M...
Jak wróciłąm nie było śladu po dziurze!!! M. tak wszystko pięknie załatał i pomalował, że nic nie widać!!! ALe ulga, a byłam naprawdę załamana... ta komoda będzie mnie prześladować do końća życia, już mi się nawet nie chce jej zapełniać ubrankami...

reklama
trashka współczuje :-( też bym była załamana...
ale widzisz twój mąż jest kochany i naprawił wszystko :-) niech on ci teraz pomoze i zacznijcie razem ją uzupełniać na pewno ci się humor poprawi :biggrin2:

Do góry