reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Widziałam te wyprzedaże w H&M, ale zostały same duże rozmiary. A ja wreszcie dowiozłam do krawcowej - po miesiącu w aucie - spodnie i spódnice do skrócenia. I kupiłam na Allegro dżinsy ciążowe od razu na mój wzrost ( za 49 zł, a nie przeszło 200 jak w Happy Mum i to do skrócenia - w ich sklepie internetowym jest taniej nawet uwzględniając transport ),bo w tych co mam wyglądam zbyt workowato. Oprócz tego zaczynam wyciągać starannie kompletowane ciuchy ciążowe do wyprasowania. O szale zakupów dla Młodej nie wspomnę. :-)
Z ochraniaczem do łóżeczka skojarzyła mi się pościel - napaliłam się na tą Erizo Blue - Pościel dziecięca W sklepie wygląda b. efektownie :-)

reklama
Aestima widziałam te bojówki i też chciałam zakupić, bo super były. Niestety nie było rozmiaru :-(
Wogóle 38 to były tylko te jeansy i sztruksy co kupiłam.

Kierunek Tesco był jak najbardziej właściwy - choć goździków i aloesowych chusteczek nie mieli :baffled: - mnóstwo b. fajnych ciuszków za naprawdę nieduże pieniądze - wyniosłam dwie siaty. Doczytałam się również, że podwyżki mogą być nie tylko przez VAT, ale znaczny wzrost cen bawełny ( do 30 % ) :szok: Nie wiem czy w związku z tym nie zakupię już teraz wybranej pościeli bo i tak do najtańszych nie należy, a przecież dwa komplety trzeba....

Ubrania i wyposażenie dla miłośników sportu
zaprenumerujcie newsletter tchibo
sa czasem rzeczy dla kobiet w ciąży
niedawno byli spodenki rybaczki ciążowe za 40zł:)

czas od czasu jest fajna moda dla kobiet w ciazy
ja mialam spodnie i bluzkę stad:) naprawde fajnie sie nosilo:)
KOMPLET CIĄŻOWY TCHIBO, spodnie i tunika roz 42 (1381802307) - Aukcje internetowe Allegro

tesco jak najbardziej polecam
zwocie uwage na carefiur pojawila sie jakas firma ktora wrowadza tam ciuszki,,, tak jak w tesco:) za niewielkie pieniazki

ostatnio szukałam podgrzewacza do butelek na allegro nowy 75 zł
w szczecinie w hurtowni 150-200 zł to samo:)
wiec póki macie czas łapcie okazje:)

Racja z tym Tchibo, ale ich 38 to normalna 40, w której pływam :eek:
W Carrefour też się rozejrzę, ale to już po świętach :tak:
Wielokrotnie przekonałam się, że na Allegro czy nawet w sklepie internetowym jest zdecydowanie taniej :-). Ogląda się na mieście a szuka się tego samego przez sieć.

A ja wczoraj specjalnie poleciałam do h&m zobaczyć te magiczne promocje i co? W moim mieście nie przecenili nawet majtek! Nic.... najtańcze spodnie 120zł. Co za chamstwo:(

Traschka...dziwnie u was...jak przeceny to powinny być wszędzie...chamy jedne ... może po świętach coś załapiesz

Lepsze kalosze :-) Na śnieg i sól szkoda czegokolwiek - ja mam 3 pary butów na zimę takich do pracy na taką pogodę, już sfatygowanych. Pozostałych mi szkoda - noszę je jak nie ma śniegu. :eek:

reklama
dziewczyny teściowa mnie uświadomiła, ze vat na dziecięce rzeczy wzrasta z 7 na 23 % !!!!!!!!!!!!!!
Postanowiłam, że po świętach jadę na początkowe zakupy. Coś już kupię. Przyjaciółki moje i nawet moja mama w tym stadium ciąży już kupowały dla dzidzi, a ja nie jestem zabobonna i nie wierzę w jakieś zapeszanie. Ja po prostu wiem, ze będzie dobrze :-)
A i doradzają mi kupić tak na 62 cm, bo dzidzie szybko rosną, a mój M jak się urodził to miał 60 cm i 4600 g.
A nie wiecie w jakich sklepach są już wyprzedaże??

Do góry