reklama
nigdy nie mialam pasa ciazwego takiego dekoracyjnego... a z racji tego ze ciuchow ciazowych nie kupuje, wiec taki pas przyda sie w sam raz na przykrotkie bluzeczki ;-)
PAS CIĄŻOWY MAXI-KOMFORT, 38-42, WYSYŁKA GRATIS (1373468780) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ciakwe jaki bedzie... nigdy nie mialam. A wy?
PAS CIĄŻOWY MAXI-KOMFORT, 38-42, WYSYŁKA GRATIS (1373468780) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ciakwe jaki bedzie... nigdy nie mialam. A wy?
traschka
Mama Marysi
Larvunia mi się też te pasy podobają, ale za dużo ostatnio kupiłam... Może w przyszłym miesiącu zamówię.
no wlasnie ja nic nie kupilam jeszcze... tzn mam spodnie z poprzedniej ciazy 2 pary i pare bluzeczek.... Spodnice ciazowa co kupilam od kolezanki urzywana... i chodze na zmiane raz spodnie raz spodnica ;-) Nie mam kasy jakos teraz, z tad decyzja na ten pas ;-)
Spodnie by mi sie jeszcze jakies przydaly, ale puki co musze dac rade z tym co mam ;-)
Jakbyscie trafily na tanie dosc spodnie ciazowe to dajcie link :-)
Spodnie by mi sie jeszcze jakies przydaly, ale puki co musze dac rade z tym co mam ;-)
Jakbyscie trafily na tanie dosc spodnie ciazowe to dajcie link :-)
ramari
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży pasa nie miałam, ale teraz może się skuszę
Chustę miałam i byłam bardzo zadowolona. Ja miałam chustę elastyczną i na początek sprawdza się super. Troche nie wyobrażam sobie noszenia w niej dużego dziecka, ale dla maluszka jest ok. Dla starszych dzieci lepsze są nosidła, bo wiązanie chusty jednak trochę upierdliwe jest. Nie pamiętam firmy mojej chusty, a pożyczyłam koleżance. Jak się dowiem to dam znać. To coś tego typu: Chusta elastyczna długa wiązana RÓŻNE KOLORY (1361725303) - Aukcje internetowe Allegro Ja swoją dostałam w gratisie do fotelika samochodowego, ale jak kiedyś sprawdzałam na allegro to kosztowała coś ok 70 zł.
Chustę miałam i byłam bardzo zadowolona. Ja miałam chustę elastyczną i na początek sprawdza się super. Troche nie wyobrażam sobie noszenia w niej dużego dziecka, ale dla maluszka jest ok. Dla starszych dzieci lepsze są nosidła, bo wiązanie chusty jednak trochę upierdliwe jest. Nie pamiętam firmy mojej chusty, a pożyczyłam koleżance. Jak się dowiem to dam znać. To coś tego typu: Chusta elastyczna długa wiązana RÓŻNE KOLORY (1361725303) - Aukcje internetowe Allegro Ja swoją dostałam w gratisie do fotelika samochodowego, ale jak kiedyś sprawdzałam na allegro to kosztowała coś ok 70 zł.
justynka1
Mamusia Antoniusia
Cudna bluzeczka odcięta pod biustem (1362165233) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
chcę taką bluzkę,ta zielona mi sie podoba,zaraz D.muszę potruć trochę
ramari to juz taka wyczynowa bardziej,właśnie myślałam o tobie,gdzie nam się podziałaś dziś
chcę taką bluzkę,ta zielona mi sie podoba,zaraz D.muszę potruć trochę
ramari to juz taka wyczynowa bardziej,właśnie myślałam o tobie,gdzie nam się podziałaś dziś
justynka bluzeczka bardzo ladna
co do pasa to jak przyjdzie do mnie to Wam powiem czy fajny... wybralam brąz.
ramari z tymi chustami to trzeba niezle potrenowac zapinanie co nie Jak ja patrze na te upiecia to sie zastanawiam czy sobie z tym poradze
co do pasa to jak przyjdzie do mnie to Wam powiem czy fajny... wybralam brąz.
ramari z tymi chustami to trzeba niezle potrenowac zapinanie co nie Jak ja patrze na te upiecia to sie zastanawiam czy sobie z tym poradze
reklama
ramari
Fanka BB :)
justynka myslałm, że ta chusta to raczej prosta jest :-) Elastyczne są wygodniejsze, bo ją sie najpierw wiąże, a potem wkłada w nią dziecko. W płóciennych trzeba wiązać z dzieckiem na rękach. Wydaje mi się, że to dosyć trudna sprawa szczególnie przy noworodku.
W zasadzie to nie było mnie też wczoraj, dużo roboty, ubieralismy choinkę, porządki i tak cały weekend.
Bluzeczka jest śliczna, może ja też taką sobie zakupie :-)
larvunia tak jak napisałam elastyczna jest lepsza bo wiążesz bez dziecka. nie jest to wcale takie trudne, trzeba tylko parę razy przećwiczyć. Napewno dasz radę!
W zasadzie to nie było mnie też wczoraj, dużo roboty, ubieralismy choinkę, porządki i tak cały weekend.
Bluzeczka jest śliczna, może ja też taką sobie zakupie :-)
larvunia tak jak napisałam elastyczna jest lepsza bo wiążesz bez dziecka. nie jest to wcale takie trudne, trzeba tylko parę razy przećwiczyć. Napewno dasz radę!
Ostatnia edycja:
Podziel się: