reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

ja do takiej chusty chcialabym przy kupnie dostac pana trenera by mnie nauczyl najpierw wiazac prawidlowo takie chusty :-D:-D:-D:-D

reklama
dobra ramari bo dla mnie kazda jest taka sama... polec jakas aukcje... nie za drogich tylko.. ;-)
bede wdzieczna :-D

edit:
dobra widze aukcje dodalas ;p

Ostatnia edycja:
Pas ciążowy - mam jeden dwustronny beżowo - brązowy
Chusta - ja widziałam u koleżanki coś na co mówiła chusta, ale de facto jest to kawała materiału na cieńszym pasku, którego długość można regulować - do noszenia dziecka przed sobą.

Dziewczyny w h&m są super sztruksy ciążowe za 60 zł prosta nogawka, kolor czarny i brazowy ciemny. Dodatkowo są duże przeceny bielizny- to dla tych co urósł im biust i się nie mieszczą jak ja :-)

A ja dziś kupiłam śpioszki w kwiatki! Są prześliczne i gapimy się na nie z mężem jak zaczarowani... M. stwierdził żeby pocwiczyć i ubrać w nie kota... hehehe:)

ja czekam na drugą dostawe ciuszków od mamy :) bedzie w wigilie kupiła śliczny ochraniacz na łóżeczko niebieskie w zielone gąski które tańczą i trzymają się za rączki :)

reklama
Tak, ja kupiłam, ale nie sztruksy. Takie bardziej bojówki szare- świetne, ale lepsze będą na wiosnę- nie są tak ciepłe jak jeansy z hm.

Traschka, wrzuć zdjęcie- my tez się pogapimy:)

Do góry