reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

barmanko no proszę:) Jednak znalałza się jedna zyczliwa mama:))

forever wiem, ze to nie do mnie pytanie... ale jeśli mogę się wtrącić to spirytus rozcieńczacz tak: 2/3 spirytusu i 1/3 wody. Oczywiście w przyblizeniu:)

reklama
Bardzo fajne są te turystyczne łóżeczka.Sama bym się skusiła na takie ale już mam drewniane a nie mam potrzeby mieć dwóch łóżeczek tym bardziej ,że nie zamierzam z maluchem podróżować.
Pochwalę się Wam leżaczkiem z Bright Starts jaki dzisiaj kupiłam-taki model dokładnie-i za 159 zł a regularna cenasklepowa 199(no ale na wysyłce oszczędziłam)

Bright Starts Leżaczek Różowy 7 melodii 6874 (1460833125) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jest śliczny.Także polecam tym dziewczynom które się zastanawiały nad jego zakupem.

katamisz rzeczywiście śliczny! Nie cierpię tych napaćkanych wszystkimi kolorami i milionami zwierzątek:))
Ja leżaczek mam od brata ale gdzieś się zgubił ten pałąk do przywieszania różności przed malestwem. Na razie zastanawiam się czym go zastąpic chyba że się znajdzie...

A można dokupić takie pałąki osobno, nawet dzisiaj widziałam w sklepie.Ale oby się znalazł ten z kompletu bo po co niepotrzebnie kasę tracić ;-)
A jeśli chodzi o te przesłodzone i kolorowe gadżety dla dzieci to też za takimi nie przepadam.Wolę te stonowane i pastelowe no ale lubię jak się pojawia róż:-)

kurcze coś mi się z piersi prawej zaczyna sączyć...chyba siara.Traschka też to niedawno przerabiałaś prawda??

katamisz powaznie można dokupić sam pałąk? A jak to się nazywa? Pałąk do leżaczka?:)
Co do siary... mi sie pojawiła w 5 miesiącu a teraz po prostu leci siurkiem. Wystarczy, że dotkne piersi a mam mokrą koszulkę. Chyba naprawdę zacznę używać wkłądek laktacyjnych. Ale obciach, przed urodzeniem juz wkłądki:(

Ostatnia edycja:
katamisz dzięki, właśnie też oglądam na allegro. Muszę najpierw zmolestować brata żeby jeszcze się za nim rozglądnął w domu a jak nie to rzeczyyiście zamówię. Zawsze taniej sam pałąk niż nowy leżaczek...

forever melduję że paczka z kurteczką i kombinezonem przyszła, więc sprzedawca słowny, mój listonosz nie wziął mi wcześniej paczki bo zapomniał... szkoda gadać... ale ciuszki śliczne, więc polecam :)

reklama
a ja słyszałam ze mozna kupić robiony przez farmaceutów 70 % spirytus do przemywania pepka, ale mozna też zrobic, tu o tym piszą:

Urwis.pl :: Zobacz temat - Spirytus do ppka?

Ciekawe ile sobie życzą za te 5 min roboty. Gaziki Leko pamiętam z samodzielnego robienia sobie zastrzyków w brzuch - faktycznie do pępka mogą być zbyt suche.
Katamisz - leżaczek super - a nieróżowe są ? Np. jasnozielone ( ostatnio coraz b. mi się podoba ten kolor jakoś - ukłony dla Ja-Zołzy i chyba dla Traschki ;-) )
Madzioolka - dzięki :-) Kamień mi z serca spadł. Myślę, że nie tylko ja jestem zainteresowana tą informacją - zresztą widziałam, że wczoraj wieczorem ten Sprzedający miał już jeden komentarz wystawiony :tak: Z tego co pamiętam to napewno kupiłaś misiowy kombinezonik w białym kolorze, co jeszcze ?

Do góry