reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

A ja Wam napiszę, że mojemu niesolidnemu Sprzedającemu z Allegro, który mi od grudnia nie przysłał bluzy zawieszono konto. Muszę skierować do niego wezwanie do zwrotu tego co wpłaciłam. Ale nie mailowe, tylko listem poleconym.

też miałąm sytuację, że zamówiłam i wpłaciłam kasę a na drugi dzień konto zawieszone, ale oni dzwonili do mnie i powiedzieli, ze nast dnia wysyłaja i fakt tak było.
Forever współczuję masz pecha

reklama
agatka, jeszcze jedno, wełna czesankowa nie nadaje się do drutów ani na szydełko, najlepsze dla niemowląt są takie specjalne dla dzieci mięciutkie, albo akryl. Naturalna wełna też jest dobra, ale strasznie drapie a w dodatku filcuje się w praniu.

KOCHANE, donoszę że w super pharm są przecenione nasze witaminki- femibion. Ja kupiłam cały zapas, bo ważne są do maja 2012 a przecież karmiąc tez je będziemy brać.
Femibion ten klasyczny (f.natal classic) kosztuje 29.99 (zamiast 38.99) a femibion natal 2 (ten z dha) 49.99 (zamiast 65.99).
Kupiłam oba:)))

Kati, gratuluje udanych łupów na allegro.:-)

Aestima te śpiochy są świetne! Ciekawe jak się sprawdzą w praktyce.:tak:

Traschka, wow ale przydatna stronka :szok: normalnie na tacy wszystko podane :tak::tak:

Forever, spirytus kupujesz w aptece (buteleczka bodajże 200ml), ma on - teraz nie chce Cię w błąd wprowadzić, 90% albo 96%. Trzeba go rozcieńczyć z przegotowaną, zimna wodą. Przemywasz najlepiej tym płatkiem kosmetycznym (od zmywania makijażu) - chodzi o to by nie przemywać kulka waty, bo po wacie ciągną się takie "nitki". no a w miejscach tych trudno dostępnych przemywasz tym dziecięcym kołeczkiem od czyszczenia uszu.

mrsmoon, śliczny kolorek wózka. Podoba mi się :tak:

Agatka, ja kilkanaście stron wcześniej pisałam o butelkach TT i podgrzewaczy Avent :-p
Wejdą, na pewno nie ma tyle luzu co w podgrzewaczy TT, ale spokojnie się zmieszczą i buteleczkę da sie podgrzać.

dubeltówka, ja to łóżeczko mam w Polsce u teściowej. Więc korzystamy z niego gdy u niej śpimy (u mojej rodzinki mam drewniane z szufladą). Jestem z niego zadowolona, nic się z nim nie działo, rozkładanie i składanie proste. Kolor bardzo fajny.

Mam do Was pytanie, bo ja z pewnymi rzeczami to wiecie...sto lat za murzynami :confused2:
Powiedzcie mi jak sprawdzić daną aukcję na allegro gdy została już przeniesiona do archiwum??
Chciałam Wam pokazać jakie łóżeczko turystyczne ma Marcel, no i dupcia blada - strona przeniesiona do archiwum, a ja nie mam pojęcia jak to stamtąd "wydostać":confused2::confused2:

barmanko nie wiem czy to możliwe żeby ja obejrzeć.... też kiedyś mi zależało na czymś takim i nie doszłam do żadnych konkretnych wniosków:(

Ja dla Filipa miałam i do łóżeczka i do wózka cieniutkie poduszki...jakoś jakpatrze na dziecko bez poduszki to mam wrażenie że czegoś mu brakuje
No widzisz, a ja mam na odwrót ;-) jak widzę poduszkę w wózku to myśle że to przesada i że ten gadżet jest zbędny :sorry:
Co kraj to obyczaj :laugh2:

Traschka, to może w końcu jakaś mamuśka się ulituje nad nami i poda nam sposób z tych archiwum ;-):tak:

łoooo matko :szok::szok: dzięki Ci dobra kobieto!!
Wiedziałam że na Was można liczyć:tak::tak:
(już zapisałam sobie w zakładkach).

Łóżeczko mam Camo
24d0uph.jpg

MAMTU KOJEC PAULA,MOSKITERA, OTWIERANY BOK,KÓŁKA (1154507396) - Publiczne Archiwum Allegro
tylko nie wiem dlaczego ale na fotce zdjęcie siateczko jest takie..hmm siatkowe :eek: W rzeczywistości takie nie jest, siateczka wygląda tak samo jak w przypadku dwóch pozostałych kolorów:tak:

reklama
też miałąm sytuację, że zamówiłam i wpłaciłam kasę a na drugi dzień konto zawieszone, ale oni dzwonili do mnie i powiedzieli, ze nast dnia wysyłaja i fakt tak było.
Forever współczuję masz pecha
Jakieś straty muszą być. W sumie przez tyle lat "allegrowania" to miałam do tej pory tylko jedną dość nieprzyjemną sytuację - ordynarną podróbę markowej rzeczy. Odpuściłam sobie jakieś szczególne działania w tej sprawie.
barmanka79 - w jakim stosunku do wody trzeba rozcieńczyć spirytus do przemywania pępka ?

Ostatnia edycja:
Do góry