reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Traschka, ten sprzedający (p. Jagoda) b. miła, myślę, że będzie ok. A Ty mozesz pewnie coś kupić i odebrać osobiscie:)) Ckociaż ja zamowilam tyle rzeczy i przesylka tylko 7 zł:)

aestima ciuszki przepiękne kupiłaś!!Kolejna maniaczka ciuchowa ;-)Ja nie mogę sie oprzeć jak widzę jakiś ładny ciuszek...od razu wyobrażam sobie ,że jest mój!!

doris ja zaglądałam na stronkę ale gazetka się zacina.Masz może możliwość wstawienia fotek koszuli nocnej kopertowej która kupiłaś dzisiaj w realu...też muszę kupić chyba 3 szt do szpitala bo ja spie raczej w pidzamach lub t-shirtach meza;-)

Aestima, Traschka - ja też u tego Sprzedającego z Bielska kupiłam.:eek: I zapłaciłam.... Ale dziś dopiero. Kontakt jak widziałam szybki i dobry.

reklama
jedyne nad czym sugerowałabym sie zastanowic to własnie nad kosmetykami z wyciągiem z rumianku bo rumianek czesto uczula. Mozna tez zainwestowac w emolienty, czyli oilatum, emolium itp. ale to juz duzo wyzsza cenowo połka.
Potwierdzam info o uczulającym rumianku...
Dziwne, prawda by rumianek uczulał?...niestety... Dla noworodków najlepsze kosmetyki bez żadnego dodatku.
Co do emolium..cóż jak sie nie ma wyjścia to trzeba sięgnąć po te kosmetyki :tak: Marcel na początku był na zwykłych kosmetykach (w większości Bambino), potem niestety okazało się że jest alergikiem (skaza białkowa) i jego skóra wymagała innych kosmetyków...

Madzioolka, fajne te kurteczki :tak::tak: miałam taką jedną podobną do tych na zdjęciach (z wizerunkiem Kubusia Puchatka), świetnie się sprawdziła. No i cena bardzo korzystna.
Ten kombinezon jakoś mi nie bardzo przypasował..
Za to w ofercie sprzedawca ma fajne śpiworki:tak:

Do góry