reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
dubeltówka, jak na łóżeczko turystyczne to Twoje jest bardzo gustowne, nie razi pstrokacizną, wyważone kolorystycznie, poszukam podobnego, jak niemieckie to chyba musi być solidne:tak:

Moja szwagierka ma właśnie identyczne łóżeczko...dzisiaj zapytam czy mi go pożyczy lub odsprzeda bo ma już duże dzieci więc go nie potzrebuje...chociaż nie lubię się o coś prosić...znając życie będzie chciała go sprzedać i jeszcze na tym zarobić więc nie wiem czy będzie mi się to opłacało

Podziękowania należą się Madzioolce, bo to Ona wynalazła tego sprzedającego :tak:
dubeltówka86 - dzięki za linka, jak będzie potrzeba - a może tak być - to pewnie skorzystam - to są "moje" kolorki :-) A do jakiego wieku dziecko może spać w czymś takim ? Tak pomyślałam - nie wiem czy słusznie - że to też może być przenośny kojec.

Ostatnia edycja:
Ale sie ucieszyłam...moja mama kupiła trochę flanelowych pieluszek i wszystkie mi w nich brzegi wyszydełkuje różowym kordonkiem...pamiętam jak kiedyś robiła je mojemu braciszkowi i ja też jak byłam malutka takie miałam...ładnie tak wyglądają

Misialina koniecznie pokaz jak to wyglada :tak: jestem ciekawa, moze tesciowa tez poprosze o takie szydelkowanie ;-)

dubeltowka ja mam po synku podobne lozko turystyczne, bardzo fajna sprawa i to wyjscie zapinane z boku tez ;p Mam juz je rozlozone w sypialni , ale bez poscieli jeszcze, kocem przykryte. Jeszcze musze meza wyprosic by mi z piwnicy drewniane przytargal, bo trzeba je poskladac :-)

Ostatnia edycja:
dubeltówka fajne to łóżeczko turystyczne ja też mam wybrane, ale kupuje mi go mój brat, który bedzie chrzestnym, wiec ja mu podałam już linka a on dokładnie takie kupi jaki mi sie podoba

agabre śliczne te ciuszki, ja na razie przystopowałam ale jutro mają mi przywieźć szafę do przedpokoju i będziemy ją składać w sobote (bo to też brw) to wtedy zrobie przegląd ubranek i to czego mi brakuje to dokupię

reklama
agabre jejku jakie śliczne te rzeczy! Sukieneczka czerwona po prostu powalająca!

mrsmoon gratuję wózeczka i miło powitać kolejną posiadaczę x-landera:) A co do fotelików maxi cosi - różne modele różnie plasują się w tabeli pod względem bezpieczeństwa. Tak czy owak wszystkie ich modele są wysoko w rankingu.

Do góry