reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

zebrra jaki słodziutki!!A Twoja córa też śliczna dziewczynka!!Podobne chyba dzieciaczki do Ciebie są...
Ja miałam w szpitalu takie białe jak pokazywałaś wcześniej - dostałam je ale służyly mi tylko w szpitalu pozniej je wrzuciłam na dno wora.Były koszmarne.

reklama
Zebrra, ale cudna fotka:) Śliczne te Twoje dzieciaki, a Wika ma taki cieplutki uśmiech, od razu widać, że dobra i wrażliwa z niej dziewczynka!

Dzięki Dziewczyny :)

Wika bardzo się zieniła, wysmuklała, to przecież 3,5 roku temu było... Nawet zdjęcia z podpisu sa mocno nieaktualne, to czerwiec 2009..

Zebrra masz naprawdę sliczne te dzieciaczki. Podobne są do Ciebie z awatarka, Wika chyba nawet bardziej niż Jasio, taki słodki i ciepły uśmiech :)

Zebrra, czapki okropne :eek: wyglądają jak jakiś oldskulowy kask motocyklowy :cool:
:rofl2:
Dziewczyny, ja właśnie w ostatnich zakupach ubrankowych siedzę i - jak to jest z tymi sieciowymi rozmiarówkami - wydaje mi się, że Madzioolka napisała, że Pepco jest zaniżone, ale nie mogę teraz tego znaleźć. :no: Coś "nie tak" - tylko nie wiem co jest napewno z H&M. Pamiętam też, że koleżanka musiała wymieniać ubranka dla syna w Zarze,ale w którą stronę to nie wiem. :no: Bardzo bym prosiłam o wskazówkę od bardziej doświadczonych, chciałabym właściwie pogrupować ubranka i nie chcę skończyć z kilkunastoma bluzeczkami w jednym rozmiarze, a kilkoma w jednym bo rozmiarów nie trzymają ( juź teraz się tego boję :eek: )- w ostateczności mogę oczywiście metodą przymiarek jednych do drugich:tak:, ale do tego musiałabym wyciągnąć cały zbiór, co obecnie jest niewykonalne. :sorry:

h&m wypadają większe. to mnie cieszy, bo mam od nich komplecik na 50, to mam nadzieję, że tak naprawdę jest to 56 i wcisnę Mieszkowi:)

Czyli zaniżone... Nie mam od nich zbyt dużo rzeczy. Ja na 50 cm mam naprawdę niedużo, choć Młoda może nie być gigantem - ja się w sumie cieszę bo może jednak sn.:-)

Ja na 5o mam tylko jeden komplet h&m- wydaje mi się większy i body z lumkpa- było tak cudne, że stwierdziłam, że najwyzej ubiorę w nie misia;) Kosztowało 3 zł

reklama
kochane ja juz po egzaminie i wezme sie wreszcie za ciuszki dla dziewuszki ;-) obiecuje bo dwa wory mama przywiozla i powiedziala ze moze sie wam cos spodoba a jej zal bylo nie wziasc bo takie ładne ;-)

Do góry