reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Tak mi się wydaje, bo w porównaniu z innymi w takim samym rozmiarze są troszkę mniejsze...
Dziewczyny, ja właśnie w ostatnich zakupach ubrankowych siedzę i - jak to jest z tymi sieciowymi rozmiarówkami - wydaje mi się, że Madzioolka napisała, że Pepco jest zaniżone, ale nie mogę teraz tego znaleźć.
Też robiłam wczoraj segregację ciuszków dla Małej, spisałam sobie ile mam w jakim rozmiarze, to później wkleję tu to rzucicie oczami czy jeszcze coś by się przydało
Dzisiaj wyciągnęłam męża do mega sklepu z akcesoriami dla dzieci, troszę poogladalismy i pomacaliśmy Ceny w sklepie w porównaniu z internetem to przepaść - leżaczek w sklepie 385zł, a na allegro ten sam 265zł... SZOK
I właśnie mam pytanie dotyczące leżaczka - lepszy taki z ustawianymi wibracjami czy bujaniem??
Spodobały nam się lezaczki firmy Bright Start:
-wibracyjny taki jak ten: Leżaczek Hybrydowy Ślimaczek Bright Starts 6905 (1451111166) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
-albo bujany: BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA PTASZEK - do11kg + GRATIS (1446446203) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A może macie jakieś szczególnie polecane firmy albo modele, albo jakie funkcje powinien mieć taki leżaczek???
Z tego co pamiętam to chyba ironia zamierza kupić taki z opcją przekształcenia w fotelik dla starszaka ale mi ta opcja nie jest potrzebna
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - jak bardzo "troszeczkę mniejsze" ? Gdybym ja Wam wkleiła moją listę to dopiero byście zrobiły
zebrra
Potrójna mama :)
Madzioolka, w kwestii leżaczka to zasadniczo ma się bujać, wibracje czy bujanie mechaniczne to już dodatkowy gażdżet Jak otworzyłam twoje linki, to zdecydowanie bardziej spodobała mi się huśtawka, ale to tylko kwestia podobania
Forever, obawiam się, że masz już rozmiary na kilka lat
Forever, obawiam się, że masz już rozmiary na kilka lat
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
No nie jest to jakaś kolosalna różnica, ale patrząc np na rozmiar 62 z Pepco to wydaje mi się że bliżej mu do rozm 56 innych firm niż do 62 no ale to tak tylko na oko mogę powiedzieć bo doświadczenia jeszcze nie mam w tej kwestiiMadzioolka - jak bardzo "troszeczkę mniejsze" ?
Czyli generalnie bardziej to powinna być huśtawka niż leżaczek tak?Madzioolka, w kwestii leżaczka to zasadniczo ma się bujać, wibracje czy bujanie mechaniczne to już dodatkowy gażdżet Jak otworzyłam twoje linki, to zdecydowanie bardziej spodobała mi się huśtawka, ale to tylko kwestia podobania
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zebrra - obawiam się, że tak :-) i nie ustaję w zakupach - ale usystematyzowanych
Madzioolka - przymierzę więc do innych i porównam.
Madzioolka - przymierzę więc do innych i porównam.
zebrra
Potrójna mama :)
Nie, nie chodziło mi o to, ze leżaczki z zasady się bujają (sa na płozach, czy jak to nazwać) tak jak np ten BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kgPRODUKT POLSKImikrus (1448631882) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupyCzyli generalnie bardziej to powinna być huśtawka niż leżaczek tak?
a wibracje, czy też bujanie mechaniczne (na baterie lub prąd) to dodatkowy "luksus". Są też leżaczko-huśtawki, w których są też wibracje.
traschka
Mama Marysi
tak piszecie o tych leżaczkach a ja znowu zapomniałąm obejrzeć i zabrać tego dla mnie. Ciągle czeka u rodziców. Kompletnie niezaznajomiona z tematem nie wiedziałam, że one w ogóle mogą coś robić poza leżeniem o lekkim bujaniem ALe ten mój to chyba podstawowy egzemplarz bez gadżetów.
katamisz
Fanka BB :)
madzioolka ja polecam tą drugą opcję z huśtaweczką.Sama upatrzyłam sobie dokładnie taką samą dla mojej królewnyI zdecydowanie cena allegro korzystniejsza od cen w sklepach stacjonarnych mimo ,że trzeba płacić za wysyłkę i tak wyjdzie taniej.
A ja dzisiaj pojechałam po to łóżeczko o którym Wam pisałam wczoraj.Babeczka mnie zaskoczyła bo w zestawie miałam dostać łóżeczko+baldachim+przewijak+mata fisher price a dołożyła mi jeszcze stelaż do zamontowania na łóżeczku i obniżyła cenę ze 100 zł na 80 bo zgubiła jedno kółko od łóżeczka...a rzeczy naprawdę super...sama taka mata jaką mi dała kosztuje ok 200 zł na allegro MW- FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (1438333404) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy w tej macie jedyny minus to brak jednego lusterka i grzechotki wiszącej...
Także jestem zadowolona z zakupu.
Dziewczynki zapomniałam Wam powiedzieć...robiłam dzisiaj mega porządki w komórce naszej i dokopałam się po latach do rzeczy malutkich po moim Igorze.Mam kilka naprawdę ładnych rzeczy jeśli chcecie to wkleję je tu i zobaczycie może którejś z Was wpadnie coś w oko ??Głównie pajacyki i jakieś tam spodeneczki...wszystko w chłopięcej tonacji kolorystycznej :-)
A ja dzisiaj pojechałam po to łóżeczko o którym Wam pisałam wczoraj.Babeczka mnie zaskoczyła bo w zestawie miałam dostać łóżeczko+baldachim+przewijak+mata fisher price a dołożyła mi jeszcze stelaż do zamontowania na łóżeczku i obniżyła cenę ze 100 zł na 80 bo zgubiła jedno kółko od łóżeczka...a rzeczy naprawdę super...sama taka mata jaką mi dała kosztuje ok 200 zł na allegro MW- FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (1438333404) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy w tej macie jedyny minus to brak jednego lusterka i grzechotki wiszącej...
Także jestem zadowolona z zakupu.
Dziewczynki zapomniałam Wam powiedzieć...robiłam dzisiaj mega porządki w komórce naszej i dokopałam się po latach do rzeczy malutkich po moim Igorze.Mam kilka naprawdę ładnych rzeczy jeśli chcecie to wkleję je tu i zobaczycie może którejś z Was wpadnie coś w oko ??Głównie pajacyki i jakieś tam spodeneczki...wszystko w chłopięcej tonacji kolorystycznej :-)
Ostatnia edycja:
reklama
traschka
Mama Marysi
katamisz ale super z tym łóżeczkiem i gadżetami do niego! Cena w ogóle nie nadaje się do komentowania bo za tyle rzeczy to jak za darmo Świetnie trafiłaś!! A rzeczy jasne, wklejaj!
Podziel się: