reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
:rofl2:
Dziewczyny, ja właśnie w ostatnich zakupach ubrankowych siedzę i - jak to jest z tymi sieciowymi rozmiarówkami - wydaje mi się, że Madzioolka napisała, że Pepco jest zaniżone, ale nie mogę teraz tego znaleźć.
Tak mi się wydaje, bo w porównaniu z innymi w takim samym rozmiarze są troszkę mniejsze...
Też robiłam wczoraj segregację ciuszków dla Małej, spisałam sobie ile mam w jakim rozmiarze, to później wkleję tu to rzucicie oczami czy jeszcze coś by się przydało :)

Dzisiaj wyciągnęłam męża do mega sklepu z akcesoriami dla dzieci, troszę poogladalismy i pomacaliśmy :) Ceny w sklepie w porównaniu z internetem to przepaść - leżaczek w sklepie 385zł, a na allegro ten sam 265zł... SZOK

I właśnie mam pytanie dotyczące leżaczka - lepszy taki z ustawianymi wibracjami czy bujaniem??
Spodobały nam się lezaczki firmy Bright Start:
-wibracyjny taki jak ten: Leżaczek Hybrydowy Ślimaczek Bright Starts 6905 (1451111166) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
-albo bujany: BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA PTASZEK - do11kg + GRATIS (1446446203) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A może macie jakieś szczególnie polecane firmy albo modele, albo jakie funkcje powinien mieć taki leżaczek???

Z tego co pamiętam to chyba ironia zamierza kupić taki z opcją przekształcenia w fotelik dla starszaka ale mi ta opcja nie jest potrzebna

Madzioolka, w kwestii leżaczka to zasadniczo ma się bujać, wibracje czy bujanie mechaniczne to już dodatkowy gażdżet :) Jak otworzyłam twoje linki, to zdecydowanie bardziej spodobała mi się huśtawka, ale to tylko kwestia podobania :)

Forever, obawiam się, że masz już rozmiary na kilka lat :)

Madzioolka - jak bardzo "troszeczkę mniejsze" ?
No nie jest to jakaś kolosalna różnica, ale patrząc np na rozmiar 62 z Pepco to wydaje mi się że bliżej mu do rozm 56 innych firm niż do 62 no ale to tak tylko na oko mogę powiedzieć bo doświadczenia jeszcze nie mam w tej kwestii :)

Madzioolka, w kwestii leżaczka to zasadniczo ma się bujać, wibracje czy bujanie mechaniczne to już dodatkowy gażdżet :) Jak otworzyłam twoje linki, to zdecydowanie bardziej spodobała mi się huśtawka, ale to tylko kwestia podobania :)
Czyli generalnie bardziej to powinna być huśtawka niż leżaczek tak?

Zebrra - obawiam się, że tak :-) i nie ustaję w zakupach - ale usystematyzowanych :-D
Madzioolka - przymierzę więc do innych i porównam.

tak piszecie o tych leżaczkach a ja znowu zapomniałąm obejrzeć i zabrać tego dla mnie. Ciągle czeka u rodziców. Kompletnie niezaznajomiona z tematem nie wiedziałam, że one w ogóle mogą coś robić poza leżeniem o lekkim bujaniem:) ALe ten mój to chyba podstawowy egzemplarz bez gadżetów.

madzioolka ja polecam tą drugą opcję z huśtaweczką.Sama upatrzyłam sobie dokładnie taką samą dla mojej królewny:tak:I zdecydowanie cena allegro korzystniejsza od cen w sklepach stacjonarnych mimo ,że trzeba płacić za wysyłkę i tak wyjdzie taniej.

A ja dzisiaj pojechałam po to łóżeczko o którym Wam pisałam wczoraj.Babeczka mnie zaskoczyła bo w zestawie miałam dostać łóżeczko+baldachim+przewijak+mata fisher price a dołożyła mi jeszcze stelaż do zamontowania na łóżeczku i obniżyła cenę ze 100 zł na 80 bo zgubiła jedno kółko od łóżeczka...a rzeczy naprawdę super...sama taka mata jaką mi dała kosztuje ok 200 zł na allegro MW- FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (1438333404) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy w tej macie jedyny minus to brak jednego lusterka i grzechotki wiszącej...
Także jestem zadowolona z zakupu.

Dziewczynki zapomniałam Wam powiedzieć...robiłam dzisiaj mega porządki w komórce naszej i dokopałam się po latach do rzeczy malutkich po moim Igorze.Mam kilka naprawdę ładnych rzeczy jeśli chcecie to wkleję je tu i zobaczycie może którejś z Was wpadnie coś w oko ??Głównie pajacyki i jakieś tam spodeneczki...wszystko w chłopięcej tonacji kolorystycznej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
katamisz ale super z tym łóżeczkiem i gadżetami do niego! Cena w ogóle nie nadaje się do komentowania bo za tyle rzeczy to jak za darmo:) Świetnie trafiłaś!! A rzeczy jasne, wklejaj!

Do góry