reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Czapunie naprawde super :-) I jedne i drugie. Tylko zupełnie nie wiem jaki rozmiar wybrać, no i faktycznie raczej na późniejsze miesiące. Jak się ogarnę co do czego będzie mi pasować to zamówię Ironia u Twojej kuzynki - i bez troczków ;-) i większy wybór kolorystyczny. Aestima - ze zdjęciami masz racje :tak:

reklama
Mnie też strasznie podobają się te czapeczki a zwłaszcza ta żabka...tylko myślę ,że nie są tak ładne jak te na zdjęciach w rzeczywistości-te zdjęcia są poprawiane i retuszowane według mnie aby wyodrębnić piękno tych czapeczek.A druga sprawa ,że taka czapulinka jest mało praktyczna bo nie spełnia swojej funkcji do końca.Taki maluszek na początku się wierci cały czas i najlepsza czapeczka to taka z troczkami według mnie.To jest fajny pomysł na jakąś sesję fotograficzną tak na raz...poza tym dość kosztowny jak na jeden raz :-) no ale urocze są to bez dwóch zdań...

forever a co masz przeciwko troczkom w czapeczkach?? :-)aaaa chyba pamiętam...

Katamisz - nazywając rzecz po imieniu schiza mam, że dziecko się udusi. ;-)Nie kupię też leżącemu dziecku - czyli takiemu do roku nic co jest zapinane z tyłu - kto by chciał leżeć na guzikach czy zatrzaskach, nie wiem wogóle co do za pomysł na ubranka :szok:

No tak myślałam o tych schizach to tak jak pisałyście o tym ,że dziecko włoży główkę między szczebelki...:-)
Ja miałam dla mojego Igora same czapeczki z troczkami ze względu na wygodę moją(nie trzeba ich co chwilę poprawiać jak spadnie) i dziecko mi się nie udusiło :-) Ale szczerze mówiąc takiego schiza nie miałam nawet wtedy.Teraz kupiłam już 4 czapeczki łącznie w tym 2 z troczkami-nie ma to dla mnie szczególnie znaczenia;-)Mimo wszystko ja polecam czapeczki z troczkami ;-) Kup choć jedną podejrzewam ,że szybko się przełamiesz!!

Mam bardzo spory zestaw bez :tak: Ale liczę jeszcze na jakieś gratisy i może tam będą troczkowe. Inna sprawa, że beztroczkowe podobają mi się zdecydowanie bardziej. :-)

zebrra mi też nie.Z Igorem miałam takie 3 maleńkie to posłużyły mi tylko w szpitalu-wcale nie były wygodne!Teraz mam taki maleńki a'la kapelusik różowy(bawełniany)i taką jedną różową z troczkami do kompletu do pajacyka.

Katamisz, fotki na pewno są poprawiane w programie, ale jakby nie patrzeć i tak te czapki są śliczne :tak:

Forever, czapki wiązane są naprawdę ok. Może się jeszcze przekonasz ;-) Co do ubrań wiązanych/zapinanych na pleckach to nie będe komentować..kto to wymyślił???? ja przy Marcelu dostałam dwa kaftaniki od rodzinki, raz ubrałam z ciekawości. Jak pizgłam nimi na dno szuflady tak ich nie wyjmowałam do czasu przeprowadzki :sorry:

Zebrra, czapki okropne :eek: wyglądają jak jakiś oldskulowy kask motocyklowy :cool:

reklama
Do góry