reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Traschka a moze ja bym się też na te twoje zakupy załapała? :-)

kati no pewnie:) Powiedz tylko na co masz ochotę. Ja tam zaglądnę w przyszłym tygodniu i kupię kila chłopięcych rzeczy, zrobię im zdjęcia i wam tu powklejam. Te ciuszki są naprawdę w idealnym stanie i ceny też maja świetne, także polecam!

reklama
kati no pewnie:) Powiedz tylko na co masz ochotę. Ja tam zaglądnę w przyszłym tygodniu i kupię kila chłopięcych rzeczy, zrobię im zdjęcia i wam tu powklejam. Te ciuszki są naprawdę w idealnym stanie i ceny też maja świetne, także polecam!

dziekuję bardzo to ja przejrzę i Ci napiszę na pw :-)

A dziewczyny na kiedy planujecie zakup chemii, tzn pieluszki, chusteczki itp.
Któraś z Was (chyba setana) pisała, ze ceny papmersów mają isć w górę i tak sie zastanawiam czy sobie nie kupić już ze 2 paczuszek bo znalazłam fajną ofertę:
PAMPERS JUMBO PACK 2 MINI (3-6 kg) 94szt (1430002687) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ten użytkownik ma inne fajne rzeczy
ale nie wiem też z jakiej firmy kupić chusteczki?

kati kosmetyki mnie nie kręca, zostawiam je na sam koniec:) Znalazłam w Bielsku fajną hurtownię z bardzo dobrymi cenami, która ogłasza się na allegro. Mają wszystkie potrzebne rzeczy więc zamierzam pod koniec kwietnia zakupić wielki zestaw wszystkiego i odebrać pakę u nich. Nie będę musiała dodatkowo za przesyłkę płacić.

Agatka, ja się w sprawie bucików nie będę już powtarzać :-p Wiem że one cieszą oko - bo przecież takie malusie, fikuśne..Ale dla bobasków wogóle nie są wskazane :no:

Eee... będziesz miała zielony wózek? :-D Faaaajnie :biggrin2:
haha padłam :rofl2::rofl2:

Madzioolka, świetna ta pierwsza kurteczka, podoba mi się:tak:

Aestima, wow ale fajne te pajacyki wyszukałaś :tak:
Te czapki są najpiękniejsze jakie kiedyś widziałam.. Ja też takie chce :szok:

Barmanka, co do bucików to masz rację, ale myślę, ze czasem w gości, od święta można ubrać. Moja ciocia tak jak ja miała fioła na punkcie małych bucików i wybierała takie nieusztywnione, leciutkie i ubierała małemu jak szła w gości a potem ściągała- były tylko na pierwsze wejście:)
I ja też tak będę robić- a po domu czy na spacer- tylko skarpetusie i bose stópki. Buciki max na pół godziniki:)

Tak, te pajace boskie, ale nie kupiłam bo małe....

Barmanka, ciekawe co powiesz na to...
http://allegro.pl/wesole-czapeczki-rozne-rodzaje-40-42-cm-i1441327779.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry