reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Traschka a moze ja bym się też na te twoje zakupy załapała? :-)

kati no pewnie:) Powiedz tylko na co masz ochotę. Ja tam zaglądnę w przyszłym tygodniu i kupię kila chłopięcych rzeczy, zrobię im zdjęcia i wam tu powklejam. Te ciuszki są naprawdę w idealnym stanie i ceny też maja świetne, także polecam!

reklama
kati no pewnie:) Powiedz tylko na co masz ochotę. Ja tam zaglądnę w przyszłym tygodniu i kupię kila chłopięcych rzeczy, zrobię im zdjęcia i wam tu powklejam. Te ciuszki są naprawdę w idealnym stanie i ceny też maja świetne, także polecam!

dziekuję bardzo to ja przejrzę i Ci napiszę na pw :-)

A dziewczyny na kiedy planujecie zakup chemii, tzn pieluszki, chusteczki itp.
Któraś z Was (chyba setana) pisała, ze ceny papmersów mają isć w górę i tak sie zastanawiam czy sobie nie kupić już ze 2 paczuszek bo znalazłam fajną ofertę:
PAMPERS JUMBO PACK 2 MINI (3-6 kg) 94szt (1430002687) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ten użytkownik ma inne fajne rzeczy
ale nie wiem też z jakiej firmy kupić chusteczki?

kati kosmetyki mnie nie kręca, zostawiam je na sam koniec:) Znalazłam w Bielsku fajną hurtownię z bardzo dobrymi cenami, która ogłasza się na allegro. Mają wszystkie potrzebne rzeczy więc zamierzam pod koniec kwietnia zakupić wielki zestaw wszystkiego i odebrać pakę u nich. Nie będę musiała dodatkowo za przesyłkę płacić.

Agatka, ja się w sprawie bucików nie będę już powtarzać :-p Wiem że one cieszą oko - bo przecież takie malusie, fikuśne..Ale dla bobasków wogóle nie są wskazane :no:

Eee... będziesz miała zielony wózek? :-D Faaaajnie :biggrin2:
haha padłam :rofl2::rofl2:

Madzioolka, świetna ta pierwsza kurteczka, podoba mi się:tak:

Aestima, wow ale fajne te pajacyki wyszukałaś :tak:
Te czapki są najpiękniejsze jakie kiedyś widziałam.. Ja też takie chce :szok:

Barmanka, co do bucików to masz rację, ale myślę, ze czasem w gości, od święta można ubrać. Moja ciocia tak jak ja miała fioła na punkcie małych bucików i wybierała takie nieusztywnione, leciutkie i ubierała małemu jak szła w gości a potem ściągała- były tylko na pierwsze wejście:)
I ja też tak będę robić- a po domu czy na spacer- tylko skarpetusie i bose stópki. Buciki max na pół godziniki:)

Tak, te pajace boskie, ale nie kupiłam bo małe....

Barmanka, ciekawe co powiesz na to...
http://allegro.pl/wesole-czapeczki-rozne-rodzaje-40-42-cm-i1441327779.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry