reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
A mi dziś przyszła paczka z leżaczkiem - bujaczkiem Fisher Price, który wygrałam na allegro - jest super, zapakowany w oryginalnym kartoniku i wygląda jak nowy. Wcześniej wygrałam FISHER PRICE Karuzela RAINFOREST z PILOTEM do łóżeczka, też jak nowa, a dziś wylicytowałam elektryczny laktator (sprzedająca mówi, że używany tydzień) i jestem bardzo zadowolona, bo oszczędziłam naprawdę sporo na tych Fisher Priceach i laktatorze :-)

Ironia wstaw jeszcze raz linka do stronki z wózkiem który kupiliście bo ten link nie działa :zawstydzona/y:

Doris zazdroszczę tych zakupów .Ja mam przed sobą jeszcze leżaczek i karuzelkę nad łóżeczko i huśtawkę bym chciała...i tak kilka rzeczy w podobnym przedziale cenowym :-) Laktator też mam w planie zakupić-najchętniej elektryczny!!Ale kurcze boję się trochę używanych bo cholera wie ile to ktoś naprawdę używał??!!

A ja się Wam pochwalę znowu ;-)
Prawda ,żę piękny ten komplecik!!Za 3,5 na wagę... :tak: Rozm 0-3 msc
100_8627.jpg100_8626.jpg100_8630.jpg

katamisz komplecik sliczny! Widzę, że zdjęcia robimy profesjonalne jak na allegro:)) Widząc te ceny chyba już nigdy nic w sklepie nie kupię!

Katamisz prześliczny ten komplecik i akurat na lato. Ja muszę odwiedzić też jakiegoś lumpka i zobaczyć co tam ciekawego mają, bo patrząc na te Wasze zdobycze normalnie Wam zazdroszczę takiego oka do wyszukiwania ;-)

Ostatnia edycja:
traschka powiem Ci szczerze ,że jak mam wydać w sklepie teraz 50 zł na dwa pajacyki (załóżmy) to zastanawiam się dziesięć razy czy aby nie lepiej poszukać w lumpku i zaoszczędzić nawet 20 zł...
A co do zdjęć to starałam się jak mogłam ;-) Na allegro trochę już sprzedałam więc małą wprawę też mam :-p

Katamisz super bajeczny ten komplet, wogole dziewczyny fajne ciuszki kupujecie, ja jeszcze nic.
Doris fajnie ze udalo ci sie w dobrej cenie wylicytowac te rzeczy, a laktator za ile kupilas? ja wlasnie przegladam laktatory bo tez chce kupic elektryczny:tak:

Aaga - laktator udało mi się wygrać za 69 zł. Kobieta pisała że tydzień używała, na zdjęciach wygląda jak zupełnie nowy :-)

reklama
Doris to faktycznie tanio, z tego co przegladałam to ceny sa duzo wyzsze, kup teraz zdecydowanie ponad 100 zł. ja sie wlasnie nad philipsem zastanawiam albo medela
Teraz jeszcze wrocilam do twojego wczesniejszego posta i widze ze nie pisalas jakiej firmy, a mnie sie wydawalo ze pisalas o philipsie.

Do góry