reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

traschka ciuszki piękne!!Najbardziej spodobała mi się sukieneczka ta ciemniejsza i kurteczka różowa...Ja to od lumpków tych swoich to uzależniona jestem...muszę co najmniej co drugi dzień zajrzeć do jednego :-) No i zawsze coś upoluję!!

reklama
Katamisz bardzo dziękuję Ci za informacje, a powiedz mi jeszcze ta cena to tegularna jest czy jakaś promocja? We Wrocku sa dwa sklepy i widzę, że bliżej mam na Krakowską ale to tez ode mnie niezła działa... No ale może się uda.
Z tą szkołą rodzenia to mnie chyba trafi na miejscu. Dzwoniłam tam od rana to albo zajete albo moje połaczenie było odrzucane. W końcu jak się teraz dodzwoniłam to meski miły głos powiedział, że chętnie udzieli mi wszelkich informacji ale mam dzwonić w godzinach pracy czyli do 13-tej! WRRRRRRR... Mam nadzieję, że jutro sie uda ...

Traschka super ciuszki :) Ja nie potrafię szukać w lumpkach ale może też się w końcu wybiorę, bo widzę, że warto :)

Setana ten lumpek to bardziej wyglądał jak zwykły sklepik. Takich tradycyjnych lumpków też nie sierpię. Były łądne wieszaczki, ubranek nie tak dużo za to wszystkie porządne. Poukłądane rozmiarami i kolorami. Czułam się jak w butiku:)

Katamisz bardzo dziękuję Ci za informacje, a powiedz mi jeszcze ta cena to tegularna jest czy jakaś promocja? We Wrocku sa dwa sklepy i widzę, że bliżej mam na Krakowską ale to tez ode mnie niezła działa... No ale może się uda.
Z tą szkołą rodzenia to mnie chyba trafi na miejscu. Dzwoniłam tam od rana to albo zajete albo moje połaczenie było odrzucane. W końcu jak się teraz dodzwoniłam to meski miły głos powiedział, że chętnie udzieli mi wszelkich informacji ale mam dzwonić w godzinach pracy czyli do 13-tej! WRRRRRRR... Mam nadzieję, że jutro sie uda ...

O kurcze ale świnie...znając życie do 13 telefonu nie odbiorą...i bądz tu mądry...
A co do proszku to w Schlekerze cena 15,99 to cena normalna bez promocji.Ja kupiłam go właśnie na Krakowskiej bo tam mam rzut beretem z domu :-) Jak chcesz to ci kupię a potem na porodówce się spotkamy na borowskiej to ci go podam ;-) :-D

O kurcze ale świnie...znając życie do 13 telefonu nie odbiorą...i bądz tu mądry...
A co do proszku to w Schlekerze cena 15,99 to cena normalna bez promocji.Ja kupiłam go właśnie na Krakowskiej bo tam mam rzut beretem z domu :-) Jak chcesz to ci kupię a potem na porodówce się spotkamy na borowskiej to ci go podam ;-) :-D
Katamisz na porodówce? Ja myślałam, że w szkole rodzenia się spotkamy ale jeśli dopiero na porodówce to zamawiam sobie u Ciebie jakieś 10 opakowań . Żartowałam oczywiście:-D

reklama
Do góry