reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
setana śliczne śpioszki.Uwielbiam połączenie szarości z różem!!Trzymam kciuki za USG && Wydaje mi się ,że będziesz miała córeczkę &&
Kochana a powiedz czy zastanawiałaś się już gdzie będziesz robiła większe zakupy dla dzidzi??Wiesz pytam o środki czystości , butelkę czy smoczek...itp Byłaś już w jakiejś hurtowni dziecięcej aby ceny porównać z cenami na allegro??

Setana rzeczywiście śliczne! I na tyle mało różowe że jak dla mnie chłopczyk też pochodzi!
Dzięki Traschka :) Zwłaszcza te falbanki przy stopkach sa bardzo chłopięce hihihi :D

setana śliczne śpioszki.Uwielbiam połączenie szarości z różem!!Trzymam kciuki za USG && Wydaje mi się ,że będziesz miała córeczkę &&
Kochana a powiedz czy zastanawiałaś się już gdzie będziesz robiła większe zakupy dla dzidzi??Wiesz pytam o środki czystości , butelkę czy smoczek...itp Byłaś już w jakiejś hurtowni dziecięcej aby ceny porównać z cenami na allegro??
Dziękuję za kciuki, choć do srody jeszcze moment ;)
jak chodzi o sklep to w sumie nie rozglądałam się tak do końca.Ciągle odkładam to w czasie jak pozałatwiamy inne sprawy, co mam nadzieję uda się do końca lutego. Chciałabym na pewno proszek Dzidziuś na poczatek, a wiem że jest w MAKRO. Koleżanka zaoferowała pożyczyć mi kartę więc się wybiorę. Poza tym moje kochanie ma dosc znaczną zniżkę w jednym ze sklepów z chemią i artykułami dla dzieci więc pewnie tam się bedziemy zaopatrywać. Byłam kiedyś w sklepie ASKOT, zaopatrzenie mają super ale ceny raczej słabo atrakcyjne, choć bywają fajne promocje.
A chciałam Ci jeszcze napisać odnośnie szkoły rodzenia na Dyrekcyjnej. Jutro powinnam wiedzieć coś konkretnie, bo jak wcześniej dzwoniłam to pan był na urlopie i kazał po informacje dzwonić do siebie za dwa tygodnie... Więc jutro dzwonię, to napiszę Ci co i jak :)

Dzięki Traschka :) Zwłaszcza te falbanki przy stopkach sa bardzo chłopięce hihihi :D

Dziękuję za kciuki, choć do srody jeszcze moment ;)
jak chodzi o sklep to w sumie nie rozglądałam się tak do końca.Ciągle odkładam to w czasie jak pozałatwiamy inne sprawy, co mam nadzieję uda się do końca lutego. Chciałabym na pewno proszek Dzidziuś na poczatek, a wiem że jest w MAKRO. Koleżanka zaoferowała pożyczyć mi kartę więc się wybiorę. Poza tym moje kochanie ma dosc znaczną zniżkę w jednym ze sklepów z chemią i artykułami dla dzieci więc pewnie tam się bedziemy zaopatrywać. Byłam kiedyś w sklepie ASKOT, zaopatrzenie mają super ale ceny raczej słabo atrakcyjne, choć bywają fajne promocje.
A chciałam Ci jeszcze napisać odnośnie szkoły rodzenia na Dyrekcyjnej. Jutro powinnam wiedzieć coś konkretnie, bo jak wcześniej dzwoniłam to pan był na urlopie i kazał po informacje dzwonić do siebie za dwa tygodnie... Więc jutro dzwonię, to napiszę Ci co i jak :)

Ok super...czekam na informację z tą szkołą rodzenia :tak:
A co do Askotu to faktycznie oferta bogata ale ceny wysokie.Ja słyszałam o hurtowni Bajka podobno ceny konkurencyjne...

Katamisz a gdzie jest ta hurtownia? Byłaś może tam już kiedyś?

Traschka, no cóż najwyżej będzie zniewieściały od urodzenia. W końcu to teraz takie modne u mężczyzn :D

Ostatnia edycja:
Barmanka, z tej aukcji mam wzór Safarii i Niebieskie myszki na serku 4 el. POŚCIEL DZIECIĘCA 120x90 + WYPEłNIENIE (1429149848) - Aukcje internetowe Allegro + ochraniacz na szczebelki 9 el. 120x90 POŚCIEL DLA DZIECI_________BALBINA (1429149847) - Aukcje internetowe Allegro (głównie chodziło mi, żeby znaleźć z takim samych ochraniaczem, prosty za główką, nie taki owalny)Pościel nie jest może jakaś strasznie tragiczna, tylko trochę sztywna, no i nie tak milutka w dotyku jak niektóre bawełenki. Ale proszę wziąć poprawkę, że ta pościel była kupiona jakieś 3 lata temu, więc może jakość uległa zmianie :)

setana niestety nie byłam tam jeszcze.Mam w planach tam pojechać aby zorientować się jakie ceny są...wiem ,ze hurtownia sie mieści na ul.Długosza to jest w kierunku KORONY- teraz Reala :-)

reklama
Blusia, chyba zbytnio się nie zmieniło od tych 3 lat :eek: ja z tego linka co Ty podałaś to mam wzór 37, przy czym u mnie ta bawełna nie jest sztywna tylko strasznie się zmechaciła po kilkunastu praniach, jak założy się świeżo wypraną to po kilku dniach taka "szmata" się z tego robi....

Oj ciężko będzie kupić dobrą i tanią pościel :-( bo z tego co przeglądałam allegro to właśnie wszystko jest z tych "niefajnych" :baffled:
Ja potrzebuję tylko czegoś 2-, 3- elementowego, ochraniacz na szczebelki już posiadam.

Do góry