Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
trashka no to masz farta jak ja bym powierzyła innym osobom kupowanie czegokolwiek dla malucha to bym bardzo źle na tym wyszła, wiem to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstaw fotkę tej pościeli - jeśli to nie problem dla CiebieA jeśli chodzi o pościel z Allegro, to dla Jasia też kupowałam, w opisach widziałam, że się jeszcze pojawia ten wzór. I też jestem średnio zadowolona. Ta bawełna taka trochę sztywna, no ale korzystamy, bo szkoda wyrzucić.
Mój mąż mnie dziś zaskoczył Mówię do niego, że Allegrowicz nie odpisuje na maile i że jak w takim tempie to będzie szło, to że prędzej wyrosnę z tych spodni niż je przyślą (dodam, że to nie są spodnie z pasem tylko z gumkami po bokach i regulacją w pasie). Na co D wziął telefon i zadzwonił, oczywiście sekretarka się włączyła. No to trochę postraszył policją i wyłudzeniem pieniędzy . Odzew był niemalże natychmiastowy, przyszedł mail, że paczka została dziś wysłana.
wystarczy jakiś wzór z allegro ;-)Barmanka, ale chodzi Ci o wzór? Czy o cyknięcie fotki w realu? Bo jak o to drugie to raczej jutro Poszukam jeszcze na Allegro.