traschka
Mama Marysi
Ja myśle że nikt nie najeżdża na Nadzieje tylko przedstawiamy nasz punkt widzenie i doświadczenie.A każda z nas chce dla sowjego dziecka najlepiej,i nadzieje też z pewnością tego chce.
No fakt, może źle to nazwałam. Ale naprawdę pomyślałąm siobie, że musi być jej przykro czytając nasze komentarze, nawet jeśli wynikały z chęci pomocy.
Forever ale zaszalałaś Widzę, że sukienki masz już na 2 latka! J dojechałam z jednym ubrankiem do 72 i wydawało mi się strasznie wielkie
Mysia wytłumacz mężowi, że kobieta w 9 miesiącu nie ma ochoty biegać po sklepach. Czy mąż chciałby robić zakupy ze spuchniętymi nogami i 15kg workiem na brzuchu? Czy on chce żebyś zaczęła rodzić na środku sklepu z wózkami? Albo przedstaw mu hipotetyczną sytuację, że urodzisz trochę przed czasem (oby nie!!! ale trzeba brać to pod uwage) i to on z wielką listą będzie biegał 3 dni po sklepach. Chyba od razu mu się odechce. Dość drastycznie to przedstawiłam, ale może te wszystkie argumenty naraz zadziałają. Mężczyźni naprawdę nie mają pojęcia o tym wszystkim, trzeba ich uswiadomić!