reklama
traschka
Mama Marysi
Ależ proszę bardzo: MAGAKOMPLETNY 16 ELEMENTÓW X-LANDER XA JUNGLE 2010 (1445323541) - Aukcje internetowe Allegro :-):-):-)
Aestima nie wiem... na razie o tym nie myslę, jeszcze tyyyle czasu:-) Na pewno do tego czasu rozwiązanie samo się znajdzie
Katamisz dziękuję kochana za twoje wsparcie, juz wam nie bedę więcej marudzić
Aestima nie wiem... na razie o tym nie myslę, jeszcze tyyyle czasu:-) Na pewno do tego czasu rozwiązanie samo się znajdzie
Katamisz dziękuję kochana za twoje wsparcie, juz wam nie bedę więcej marudzić
traschka
Mama Marysi
Traschka, daj znać jak wózeczek przyjdzie!
nie omieszkam
traschka
Mama Marysi
Katamisz tak, fotelik kupujemy maxi cosi. Ale to już w przyszłym miesiącu
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja dziś grzebałam w ciuszkach dziecięcych w Lecrercu, ale bez rewelacji choć letnia bluzeczka bez rękawów za 1 zł mi się trafiła.
Czytając o Waszych logistycznych problemach cieszę się, że wszędzie mam po płaskim - i na zewnątrz i do garażu. :-)
Co do pościeli Nino - chyba Kati1 pytała - obiecuję otworzyć paczkę dziś, najpóźniej jutro i napiszę.
A ja z innej beczki - bo dziś mnie zaczął nurtować ten problem - kiedy się kupuje pierwsze buciki - oczywiście nie wyobrażam sobie tego zakupu przez internet :-) - i jakie one powinny być. Pierwsze kroki maluchów przypadną u nas zapewne wiosną.
Czytając o Waszych logistycznych problemach cieszę się, że wszędzie mam po płaskim - i na zewnątrz i do garażu. :-)
Co do pościeli Nino - chyba Kati1 pytała - obiecuję otworzyć paczkę dziś, najpóźniej jutro i napiszę.
A ja z innej beczki - bo dziś mnie zaczął nurtować ten problem - kiedy się kupuje pierwsze buciki - oczywiście nie wyobrażam sobie tego zakupu przez internet :-) - i jakie one powinny być. Pierwsze kroki maluchów przypadną u nas zapewne wiosną.
reklama
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
Cos zlego dzieje sie z moim kompem (((((( namnozylam postow - sorki, dalej udalo mi sie wkleic co zamierzalam
Ostatnia edycja:
Podziel się: