reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Traschka, a gdzie zamówiłaś?? Za ile? wklej linka;)
Ten patent całkiem niezły, tylko co zrobimy potem, jak będzie specerówka w użyciu a nie gondolka??

reklama
traschka super!!Strasznie się cieszę ,że podjęłaś decyzję...:tak:Tylko pochwal sie wyborem i wklej nam linka:)

traschka wózeczek super!!I widzę kolorek bardzo podobny do mojego :tak:
Najważniejsze ,że jesteś już spokojna :-)A fotelik maxi cosi??

Ja dziś grzebałam w ciuszkach dziecięcych w Lecrercu, ale bez rewelacji choć letnia bluzeczka bez rękawów za 1 zł mi się trafiła.
Czytając o Waszych logistycznych problemach cieszę się, że wszędzie mam po płaskim - i na zewnątrz i do garażu. :-)
Co do pościeli Nino - chyba Kati1 pytała - obiecuję otworzyć paczkę dziś, najpóźniej jutro i napiszę.
A ja z innej beczki - bo dziś mnie zaczął nurtować ten problem - kiedy się kupuje pierwsze buciki - oczywiście nie wyobrażam sobie tego zakupu przez internet :-) - i jakie one powinny być. Pierwsze kroki maluchów przypadną u nas zapewne wiosną.

forever, ja bym się nie odważyła kupować bucików do chodzenia na zapas- to rzecz którą trzeba przymierzyć- poza tym nasze maluchy mogą mięć różne rozmiary wiosną- mój brat np. miał zawsze większe stopy niż ja w jego wieku:)

reklama
Cos zlego dzieje sie z moim kompem :((((((( namnozylam postow - sorki, dalej udalo mi sie wkleic co zamierzalam

Ostatnia edycja:
Do góry