mysia23
mama dwójeczki
dziewczyny, wygrałam wczoraj aukcję, tako jumpera!!!!!!!!!!!!!
TAKO JUMPER OD 1ZŁ. BCM OKAZJA !!!!! (1439759520) - Aukcje internetowe Allegro
muszę sie jeszcze dogadać ze sprzedającym, jechać odebrać osobiście, trzymajcie kciuki, aby było ok :-)
No gratuluje, oby tylko było wszystko oki i macie zakup z głowy..
Rany ale wy dziewczyny prujecie3 z tymi zakupami...ja nawet czapeczki nie kupiłam jeszcze...
pieluchy tetrowe to mam - białe, kolorowe może właśnie dokupię tym razem, miałam 5 flanelowych przy synku i wszystkie mi sie strasznie juz wytarły, a naprawdę sprawdzały sie bosko w wózeczku na podusię czy w łóżeczko, nie musiałam codziennie zmieniać poszewki, bo Fili trochę ulewał na początku...a flanelki takie bardziej przyjemne -jak dla mnie...
a reszta....niby wszystko mam wybrane i juz dokładnie wiem co i jak, ale żeby kupić już teraz, w połowie ciązy...nie mogę jakoś...zazdroszczę wam, ciuszków to i tak praktycznie nie bedę kupować, no chyba, ze będziemy innej płci mieli się spodziewać...
Hustaweczki mi sie podobają, ale nie mieliśmy wcześniej i teraz też tak średnio planuje, może na chrzest małe dostanie...nie wiem, jakoś wolałabym chyba leżaczek...mieliśmy tez krzesło do karmienia (i nie wiem czy nie bedziemy musieli kupić), bo poza naszym synkiem przydało sie dwóm maluchom i teraz nie wiem czy jak nam oddadzą to czy jeszcze będzie to miało ręce i nogi - bo dość długo nam sie przydawało.,.