reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Ironia WOW!!! poszalałaś :-)
takie zakupy jeszcze przed nami...

gosiaczek ja kupiłam na razie dwie szt. z canpol babies i są suuuuper wygodne. Jedne mam zwykła bawełniane za 9 zł a drugie ecru z koronką za 13 zł. Ale kupowałam to w Rybniku w sklepie dla ciężarnych
a w swoje niektóre się jeszcze mieszczę, a kilka dokupiłam w większym rozmiarze.

A cha i ja kupuje pod brzuch, nie znoszę na brzuch takich dużych :crazy:

reklama
to się nazywa zabieganie o klienta ;) niestety często się powtarza. Kiedyś na początku sierpnia zamawiałam materiały plastyczne do przedszkola i dostałam je pod koniec października :szok: bo ważniejsze były większe zamówienia mebli i innych rzeczy

my i tak musieliśmy dokupić szafę i jakiś regał, bo się nie mieściliśmy w swoich, ale przemyśleliśmy sprawę i doszliśmy do wniosku, ze zamiast łatać niedobory mebli innymi i wykończyć pokój dziecinny, który i tak będzie stał pusty przynajmniej przez rok kupimy większy zestaw :) a na nowe mebelki dla Hani odłożymy w ciągu tego roku :)

W sprawie gatek- ja też juz w swoje nie wchodzę, więc chciałam ciążowe zakupić, ale wszystkie białe i ceny masakryczne, więc kupiłam majtki z biedronki- bawełniane, pakowane po 3 szt. , rozm."l" (czyli o 1 większy niż zwykle) i super się je nosi! Są luźne i nie obciskają , ale też nie zsuwają się i jeszcze kawał brzucha się w nie zmieści! Myślę, że mi posłużą na całą ciążę. Dzisiaj dokupiłam drugi komplet. Koszt- 8,99 zł za 3 szt.

Orzesz kurna:szok:!! ironia zaszalałaś!!!Ja też po wypłacie przymierzam się do takich większych zakupów no i mam w planach zakup na allegro u jednego sprzedawcy...A powiedz jaką huśtaweczkę chcecie kupić??Masz już coś na oku??

zeberko dzięki za linka do aukcji tego sprzedawcy-ma wszystko praktycznie na początek i ceny naprawdę konkurencyjne!!

agabre ile kosztowały te pieluchy kolorowe i białe w pepco??

Ja miałam w planie zakup komody ale sama nie wiem.Mam komodę tą która służyła mi z Igorem jak był malutki do przewijania i kąpania ale wstawiłam ją do szafy(bo mam taką wielką z ikei i wolałam komodę niż półk).Tak sobie myślę ,że wyciągnę ją z szafy a w szafie zamontuję półkę i powinno mi wystarczyć na razie bo teraz tych wydatków tyle przed nami a w sumie każdy grosz się liczy.

setana a gdzie kupiłas ten kocyk??W smyku??I jaki kolorek kupiłaś??Ja myślę nad brązowym z tym misiem...śliczny jest.Z resztą wszystkie są dlatego trudny wybór ;-)

katamisz białe pieluchy 2,99 a kolorowe 4,59 :) ale w auchan za 16,78 był komplet 10 białych pieluch więc bardziej korzystnie ) nie pamiętam ceny flanelowych pieluszek, ale jeśli znajdę paragon, to napiszę :)

ironia bardzo fajna ta huśtaweczka.Ja na razie czekam na informację od męża siostry bo ona ma po synku huśtawkę ale taką na pałąku ,że dziecko może się bujać w 2 strony nie tylko w przód...no ale ona ją komuś pożyczyła i ten ktoś schrzanił jej mechanizm bujający...i nie wiem czy to się da gdzieś naprawić.O coś tego typu ma...
FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK ZEN 11,3kg (1431388396) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko ta Twoja praktyczniejsza bo masz kilka funkcji a tu same bujanie...

agabre to na allegro albo w auchanie faktycznie się bardziej opłaca bo w Pepco trochę drożej wyjdzie przy zakupie np 20 szt.
A co do tych hustawek takie malutkie dzieci uwielbiaja w nich leżeć...moja koleżanka ma taką na pałąku a jej córeczka skończyła miesiąc nie dawno i tylko ją włoży w ciągu dnia jak płacze do hustawki a mała śpi!!

Ostatnia edycja:
reklama
taka mam nadzieje ;) ale ze limit wykorzystalam to czekam na marzec i kupie hustawke...w tym mc jeszcze tylko lozeczko z wypodazeniem i 90 % zakupow za mna: :)

Do góry