reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
misialina cudne te bodziaki...widzę ,że różowi nam się na forum ;-)
kat.j1 przecudne te rzeczy a najpiękniejsza sukienka i ten zestaw sweterek + spodenusie!!!No cudo po prostu

Misialina, ale słodkie:)))
Jak wam się podobają linki, które wrzucam, to jeszcze czegoś poszukam potem;) Chociaż z czasem średnio, bo jest u mnie młodszy brat i znów dopadła mnie bieguna ze skurczami macicy i bólami brzucha polączona:/ juz dwa dni trwa, jak do jutra nie przejdzie, to nie wiem czy ip mnie nie czeka znowu... póki co ratuję się nospą i w dzień jest w miarę ok- najgorzej w nocy. Eh, to pomarudziłam sobie:))) Komuś musiałam:)

Zebrra, jak już wylicytujesz, to koniecznie się pochwal swoim uszatkiem!:) Cieszę się, że wybrałam dobry rozmiar:)

Kat, oj tak, posprawdzaj wszystko dokładnie, żebyś nie była rozczarowana! Najlepiej byłoby gdybyś podjechała do sklepu i mogła oba je porównać (m.in te amortyzatory).
Wiesz, ja tak tylko wizualnie mogę się czegoś dopatrzyć, ale nie miałam z nimi do czynienia w realu...
Super zakupki :)

Kat, jeszcze odnośnie tego łóżeczka, Barmanka zwróciła uwagę, że jak połozysz przewijak, to nie możesz obniżyć boku, ale szczerze mówiąc dla mnie to nie przeszkoda, mogę na chwile zdjąć przewijak, a nie ucierpi mój kręgosłup... Moze to być niewygodne dla kogoś, kto na przewijaku trzyma chusteczki, kremy itd.
Ja, przy Jaśku, korzystałam z takich pojemników zawieszanych na łózeczku (dużo wygodniejszych niż te materiałowe), kupionych w ikei - o takich - IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja małych dzieci | LÄTTSAM | Pojemniki, 3 szt.
dzięki czemu, na przewijaku nic nie leżało i mogłam go zdejmować, kiedy potrzebowałam.

Ostatnia edycja:
coś dla chłopców (ja mam nadmiar i chwilowy zakaz kupowania, ewetualnie spodenki i pajacyki, bluzy- to mi wolno;)
jeden sprzedawca:
EARLY DAYS BLUZECZKA ROZMIAR 62 (1431879713) - Aukcje internetowe Allegro
CARTERS ROZMIAR 56 ZAPRASZAM (1432162741) - Aukcje internetowe Allegro
RAMPERS NEV BABY ROZMIAR 62 (1432161130) - Aukcje internetowe Allegro
RAMPERSIK ROZMIAR 62 ZAPRASZAM (1432161311) - Aukcje internetowe Allegro
RAMPERSIK ROZMIAR 62 PRODUKT POLSKI ZAPRASZAM (1432161509) - Aukcje internetowe Allegro

i fajny kombinezon jesienny , ale nie wiem czy na jesień nie za duży dla mojego... no i jeden już kupiłam:)
CARTERS błękitny kombinezon dla chłopca 68/74 (1427852486) - Aukcje internetowe Allegro

dla dziewuszki na jesień/ zimę super komplecik (r 74)
Carters swietny komplecik sukienka plus body 74/80 (1433100058) - Aukcje internetowe Allegro
Vitamins wiosenny komplet bolerko plus spodnie 74 (1431573731) - Aukcje internetowe Allegro

body, na chłopięce już nawet nie patrzę ,bo korci:
GEORGE Cudny Zestaw Body 7 szt * 0-3 mce 62 (1426633488) - Aukcje internetowe Allegro
3szt piękne body w tym nowe (1432023788) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE BODY 7 SZTUK nowe 0-3 miesiące 56/62 cm (1421126814) - Aukcje internetowe Allegro
3pack 3pak BODY TESCO bdb (1432220861) - Aukcje internetowe Allegro

DZIEWCZYNKA - BODY KRÓTKI RĘKAW 56/62 + gratisy (1432336156) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/cherokee-body-13-sztuk-roz-56-62-nie-next-i1432366412.html
http://allegro.pl/carter-s-3-pak-body-62-i1432186829.html

Ostatnia edycja:
Aestima ja też mam zakaz kupowania, już mam całą komodę :-)
i zanim coś kupię nowego muszę zakupić szafę jeszcze jedną ;-)

Aestima ja też mam zakaz kupowania, już mam całą komodę :-)
i zanim coś kupię nowego muszę zakupić szafę jeszcze jedną ;-)

Jejku całą komodę już masz??To ja na razie mam całą półkę w szafie... i to i tak wszyscy mówią żebym przystopowała na razie :-) Fakt ,że czekam na pcazkę ciuchów po mojego brata córeczce więc już nie chcę na razie szaleć bo okaże się ,że będzie tego za dużo...
Muszę kupić na pewno body nowe jakieś z 7 par bo nie mam ani jednej.Kocyki 2 planuję kupić(cienki i gruby) i a śpiworki na razie mam takie cieniutkie na lato...a na zimę później zdążę kupić

Jejku całą komodę już masz??To ja na razie mam całą półkę w szafie... i to i tak wszyscy mówią żebym przystopowała na razie :-) Fakt ,że czekam na pcazkę ciuchów po mojego brata córeczce więc już nie chcę na razie szaleć bo okaże się ,że będzie tego za dużo...
Muszę kupić na pewno body nowe jakieś z 7 par bo nie mam ani jednej.Kocyki 2 planuję kupić(cienki i gruby) i a śpiworki na razie mam takie cieniutkie na lato...a na zimę później zdążę kupić

ja nie mam od kogo dostać ciuszków, bo pierwsza z rodzinki, tzn z kuzynostwa wychodziłam za maż i pierwsza będę miała dzidzię :-), a koleżanki mają dziewczynki... :-)

reklama
Ja jeszcze nawet komody nie mam, ale do tej co mi sie podoba na bank się nie zmieści. Mam troche rzeczy z wyprzedaży, allegro, lumpka- wszystko taniutkie,ale pracochłonne (trzeb było wychodzić , wyszukać), potem mogę nie mieć siły i czasu (magisterka), więc kupję teraz. Trochę dostałam od cioci jeszcze, więc się nazbierało. Ale nie mam spodni, pajacyków, śpiochów jeszcze...

Do góry