reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Hej, hej . U nas wózek był w sumie dość mało używany bo nosiłam Zośkę w chuście,teraz chce sobie kupić jeszcze miękkie nosidło. Choć wózek zapewne też czasem pójdzie w ruch, więc do swojej gondoli musimy dokupić dla Zosi podpórkę do wożenia jej na stojąco. A kiedy Zosia będzie w swojej spacerówce, Lila w chuście - mam nadzieję że mój harmonijny plan wypali:)
Co do pieluch to chyba skuszę się na ekologię i będę używać wielorazówek, potem będzie większa motywacja do zerwania z pieluchami.

Setana, Zebrra - a o jakich pieluchach wielorazowych Wy mówicie?
Bo przegapiłam:zawstydzona/y:
Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła

A ja właśnie kupiłam płaszczyk jesienny dla synka:) Zeberko, dobrze z rozmiarem wykombinowałam? na wrzesień i październik powinien być dobry, prawda?
Jasne, że dobry :) Jest śliczny! Ja też licytuję "uszasty" kombinezonik na październik-listopad (rozm 74)

Aestima, cudne ciuszki! :-) Niestety, też mam już nadmiar bodziaków ;-) Teraz muszę poszukać pajacyków i śpioszków. Niedługo pokażę Wam moje zakupy dla Edgarka - wynik wyprawy z mamą do reala ;-) A miałyśmy tylko kupić puzzle :-p Tymczasem zmiatam stąd, bo mama właśnie wstała :-)
Buziaki dla Was! :happy2:

dziewczęta a można kupić samą bazę bez fotelika?czy to nie jest tak,że ona pasuje do danego modelu?
aestima piękny ten płaszczyk znalazłaś granatowy,ale ja póki co jeszcze nie kupuje małych,a co powiedzieć większych rzeczy.ale jest piękny:tak:
tusen ja też mam przy łóżeczku taką szufladę i nic tylko kurz z niej odkurzałam:no:

Misialina, super te bodziako-sukienusie :) No i carter's... uwielbiam go :)

Justynka, można dikupić samą bazę, ale właśnie do konkretnego modelu fotelika.

Dziewczyny, czy główną róznicą między xa i xq są kółka? Jak rozumiem w xa - pompowane, w xq - piankowe? Ja zdecydowanie polecam pompowane... nie trzęsie tak maluszkiem...

zebrra, ojej nigdzie nie zwróciłam uwagi na to, że te koła są piankowe. Wyczytałam tylko, że:
Wózek posiada amortyzatory na wszystkich kołach. Dzięki nim dziecko nawet nie poczuje, że jedzie po nierównych chodnikach lub wybojach. Koła zamontowane są na łożyskach, dzięki czemu obracają się bez żadnych tarć – lekko i cicho.
Nowe, nisko profilowe opony, oprócz swoich walorów estetycznych gwarantują swobodną jazdę, nawet gdyby zdarzyło się nam złapać ‘kapcia’
Ale za to wyczytałam, że jest dużo lżejszy od xa, no i ma siedzisko spacerówki można zamontować w dwa kierunki.
Wychodzi na to, że jeszcze muszę się bardziej wczytać.

Misialina śliczne bodziaki.

No i ja skorzystałam z wklejania aukcji dla dziewczynki od Aestimy i udało mi się wczoraj zlicytować
DISNEY bluzeczka z BAMBI 0-3 m. (1430559498) - Aukcje internetowe Allegro
GYMBOREE sztruksowa sukienka z haftem CUDNA 0-3 m (1430559511) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE spodenki +ażurowy sweterek newborn (1430559514) - Aukcje internetowe Allegro
DISNEY welurowa sukienka BAMBI++bluzeczka newborn (1430559491) - Aukcje internetowe Allegro
Biala bluza DIZZY DAISY 3 - 6 msc wyszywana (1429244655) - Aukcje internetowe Allegro
fajne na bawełnie pumpy MOTHERCARE 3-6 m / 62-68 c (1425031422) - Aukcje internetowe Allegro

Chciałam jeszcze taki śpiworek, ale ktoś mnie przelicytował
BABY cudny ocieplany śpiworek ze SŁONIKIEM 0-6 m. (1430559507) - Aukcje internetowe Allegro.

Także strasznie jestem zadowolona:-).

Ach zebrra nawet nie pomyślałbym żeby poszukać łóżeczka z rozsuwanym jednym bokiem. Ty to jesteś naszą prawdziwą skarbicą wiedzy:tak::-D.

reklama
Do góry