reklama
Hej, hej . U nas wózek był w sumie dość mało używany bo nosiłam Zośkę w chuście,teraz chce sobie kupić jeszcze miękkie nosidło. Choć wózek zapewne też czasem pójdzie w ruch, więc do swojej gondoli musimy dokupić dla Zosi podpórkę do wożenia jej na stojąco. A kiedy Zosia będzie w swojej spacerówce, Lila w chuście - mam nadzieję że mój harmonijny plan wypali
Co do pieluch to chyba skuszę się na ekologię i będę używać wielorazówek, potem będzie większa motywacja do zerwania z pieluchami.
Co do pieluch to chyba skuszę się na ekologię i będę używać wielorazówek, potem będzie większa motywacja do zerwania z pieluchami.
zebrra
Potrójna mama :)
Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - NosidłaSetana, Zebrra - a o jakich pieluchach wielorazowych Wy mówicie?
Bo przegapiłam
Jasne, że dobry Jest śliczny! Ja też licytuję "uszasty" kombinezonik na październik-listopad (rozm 74)A ja właśnie kupiłam płaszczyk jesienny dla synka Zeberko, dobrze z rozmiarem wykombinowałam? na wrzesień i październik powinien być dobry, prawda?
Aestima, cudne ciuszki! :-) Niestety, też mam już nadmiar bodziaków ;-) Teraz muszę poszukać pajacyków i śpioszków. Niedługo pokażę Wam moje zakupy dla Edgarka - wynik wyprawy z mamą do reala ;-) A miałyśmy tylko kupić puzzle Tymczasem zmiatam stąd, bo mama właśnie wstała :-)
Buziaki dla Was!
Buziaki dla Was!
Misialina
Fanka BB :)
a oto moje letnie bodziaki które wygrałam dzisiaj...
Letnie body Carter's 6miesiecy Blizniaczki (1431203430) - Aukcje internetowe Allegro
Letnie body Carter's 6miesiecy Blizniaczki (1431203430) - Aukcje internetowe Allegro
justynka1
Mamusia Antoniusia
dziewczęta a można kupić samą bazę bez fotelika?czy to nie jest tak,że ona pasuje do danego modelu?
aestima piękny ten płaszczyk znalazłaś granatowy,ale ja póki co jeszcze nie kupuje małych,a co powiedzieć większych rzeczy.ale jest piękny
tusen ja też mam przy łóżeczku taką szufladę i nic tylko kurz z niej odkurzałam
aestima piękny ten płaszczyk znalazłaś granatowy,ale ja póki co jeszcze nie kupuje małych,a co powiedzieć większych rzeczy.ale jest piękny
tusen ja też mam przy łóżeczku taką szufladę i nic tylko kurz z niej odkurzałam
zebrra
Potrójna mama :)
Misialina, super te bodziako-sukienusie No i carter's... uwielbiam go
Justynka, można dikupić samą bazę, ale właśnie do konkretnego modelu fotelika.
Justynka, można dikupić samą bazę, ale właśnie do konkretnego modelu fotelika.
traschka
Mama Marysi
Misialina ale cudne te bodziaki!!! WYjątkowo mnie chwyciły za serce, ja też takie chcę
Dziewczyny, czy główną róznicą między xa i xq są kółka? Jak rozumiem w xa - pompowane, w xq - piankowe? Ja zdecydowanie polecam pompowane... nie trzęsie tak maluszkiem...
zebrra, ojej nigdzie nie zwróciłam uwagi na to, że te koła są piankowe. Wyczytałam tylko, że:
Wózek posiada amortyzatory na wszystkich kołach. Dzięki nim dziecko nawet nie poczuje, że jedzie po nierównych chodnikach lub wybojach. Koła zamontowane są na łożyskach, dzięki czemu obracają się bez żadnych tarć – lekko i cicho.
Nowe, nisko profilowe opony, oprócz swoich walorów estetycznych gwarantują swobodną jazdę, nawet gdyby zdarzyło się nam złapać ‘kapcia’
Ale za to wyczytałam, że jest dużo lżejszy od xa, no i ma siedzisko spacerówki można zamontować w dwa kierunki.
Wychodzi na to, że jeszcze muszę się bardziej wczytać.
a oto moje letnie bodziaki które wygrałam dzisiaj...
Misialina śliczne bodziaki.
No i ja skorzystałam z wklejania aukcji dla dziewczynki od Aestimy i udało mi się wczoraj zlicytować
DISNEY bluzeczka z BAMBI 0-3 m. (1430559498) - Aukcje internetowe Allegro
GYMBOREE sztruksowa sukienka z haftem CUDNA 0-3 m (1430559511) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE spodenki +ażurowy sweterek newborn (1430559514) - Aukcje internetowe Allegro
DISNEY welurowa sukienka BAMBI++bluzeczka newborn (1430559491) - Aukcje internetowe Allegro
Biala bluza DIZZY DAISY 3 - 6 msc wyszywana (1429244655) - Aukcje internetowe Allegro
fajne na bawełnie pumpy MOTHERCARE 3-6 m / 62-68 c (1425031422) - Aukcje internetowe Allegro
Chciałam jeszcze taki śpiworek, ale ktoś mnie przelicytował
BABY cudny ocieplany śpiworek ze SŁONIKIEM 0-6 m. (1430559507) - Aukcje internetowe Allegro.
Także strasznie jestem zadowolona:-).
Ach zebrra nawet nie pomyślałbym żeby poszukać łóżeczka z rozsuwanym jednym bokiem. Ty to jesteś naszą prawdziwą skarbicą wiedzy.
reklama
Podziel się: