reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Dziękuję Dziewczyny za opinie :)
Te łóżeczko-komody można oczywiście kupić w innych kolorach, ja jedynie zastanawiam się jak z jakości i trwałością, produkt nie jest w 100% z drewna. Mam b.mało miejsca i szukam jakiegoś dobrego rozwiązania.

Zastanawiam się ciagle nad tym jaki śpiworek i ile, no i czy nie kupić odrazu większego. Zastanawiam się też czy nie kupić więcej niz dwa - chodzi mi głównie o pieluchy wielorazowe, bo jak będzie przeciek to przeca trzeba prać... Z pieluchami a raczej z otulaczem też mam zagwostkę, bo nie wiem czy brać te najmniejesze czy wieksze (czy od 2-4kg czy od 3-6 kg?). Wiem od mojego męża, że w najblizszym czasie pieluchy jednorazowe pójda w górę więc wielorazówki pewnie też, zakupiłas już jakieś Zebrra? ja chyba muszę ustalic co chcę i wysłać zamówienie. Będziesz kupowac w pieluszkarni czy gdzieś indziej? Kupę tam sobie też paczkę tych jednorazówek.
Setana, śpiworki napisałam, ze mam dwa, a zapomniałam, że jeszcze przed ciążą 2 kupiłam w 5-10-15 (jeden dla chłopca, drugi dla dziewczynki), więc w sumie mam 4, a rozmiary:
2x 0-6mcy
1x 62cm
1x 68cm

Co do pieluch, to jeszcze ne kupiłam, ale na pewno część kupię w pieluszkarni i część na allegro. Wyczytałam na gazecie, ze te allegrowe się sprawdzają, a cena kusząca...

Luksja, moja koleżanka miała taki mebel, na początku była mega zadowolona, a potem stwierdziła, ze to jednak za duża kolubryna i sprzedała zanim zmieniła na tapczanik (bo z tego co pamiętam to się później rozkłada na tapczan i komodę)

Zastanawiam się ciagle nad tym jaki śpiworek i ile, no i czy nie kupić odrazu większego. Zastanawiam się też czy nie kupić więcej niz dwa - chodzi mi głównie o pieluchy wielorazowe, bo jak będzie przeciek to przeca trzeba prać... Z pieluchami a raczej z otulaczem też mam zagwostkę, bo nie wiem czy brać te najmniejesze czy wieksze (czy od 2-4kg czy od 3-6 kg?). Wiem od mojego męża, że w najblizszym czasie pieluchy jednorazowe pójda w górę więc wielorazówki pewnie też, zakupiłas już jakieś Zebrra? ja chyba muszę ustalic co chcę i wysłać zamówienie. Będziesz kupowac w pieluszkarni czy gdzieś indziej? Kupę tam sobie też paczkę tych jednorazówek.

A skąd twój mąż wie, ze pieluszki pójdą w górę?
A dużo?

reklama
Luksja - Pościele dziecięce - Pościel dziecięca - ja wybrała niebiesko - zielonego jeżyka. Spokojnie znajdziesz wszystko co potrzebujesz na Allegro gdzie oczywiście jest taniej wpisując "Nino". Z tej samej serii wybrała śpiworek do 100 cm - Zebrra co myślisz o takim uniwersalnym ?
Ja jak tylko ogarnę mieszkanie - a trochę jeszcze tego mam :-( - biorę się za oględziny mojego wózia 3w1 pod kątem tego co pisałyście i ewentualnego zakupu fotelika z prawdziwego zdarzenia - mam coś przyobiecane w temacie cobym nie musiała bawić się w wypinanie np. no ale bezpieczeństwo przede wszystkim. Poduszkę mam odłączaną przez komputer, co jest dość wygodne, ale za to niestety 3drzwiowe auto :eek:
A Zebrra jak zwykle w myślach mi czyta :-D

Ostatnia edycja:
Do góry