reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy mleko modyfikowane zastąpić krowim??

jak ja pytalam lekara kiedy moge zastapic mleko modyfikowane krowim to powiedzial ze od 1 roku zycia i nie ma po co wydawac masy pieniedzy na mleko sztuczne bo ono wcale lepsze nie jest,tylko jest lepsza reklama i producenci robia kase :no:

Zgadzam się,że to tylko medialna szopka!!!!!!!!
Prześcigają się z tymi reklamami,a my rodzice chcemy
przecież jak najlepiej i wierzymy(a raczej chcemy) w te
brednie.:crazy:

reklama
Ale mleko krowie, to chyba najpierw przegotowac, prawda? czy surowe prosto z butelki czy kartonu?
Nie znam się, bo sama nie kupuję mleka- nie cierpię, brrrr

Ja jestem zdania ze mleko krowie jest ok,sama od malego bylam chowana na krowiem,gospodarke rodzice mieli i pilam litrami,moje dziecko tez pije krowie ale podaje tez modyfikowane....

U nas ostatnie mm (czyli "czwórkę" hipp combiotik) przestaliśmy podawać właśnie jakoś ok. 3 roku życia. Z tym, że mleko krowie podawaliśmy już, stopniowo, w małych ilościach, już od 2. Z czasem po prostu proporcja między jednym a drugim się zmieniała.

U nas ostatnie mm (czyli "czwórkę" hipp combiotik) przestaliśmy podawać właśnie jakoś ok. 3 roku życia. Z tym, że mleko krowie podawaliśmy już, stopniowo, w małych ilościach, już od 2. Z czasem po prostu proporcja między jednym a drugim się zmieniała.

Do góry