reklama
malwinkakcp
Zaangażowana w BB
najgorsze jest to że tu miesiączki nie ma nadal i bobo nie ma
powiedział że jak nie dostane tak do końca września to mam sie do niego zgłosić jeszcze raz bo moge być dopiero w 2 tygodniu gdzie on nic nie wykarze jeszcze dopiero od 4 będzie mógł powiedzieć że jest bobo mam nadzieje ze nie dostane i bedzie bobo
wczoraj miałam totalną załamke i płakałam bo już myślałam ze będzie a tu nici
Ale mam nadzieiej mże w najblizszym miesiacu nie dostane miesiaczki i bedzie wszystko git i będzie bobo
powiedział że jak nie dostane tak do końca września to mam sie do niego zgłosić jeszcze raz bo moge być dopiero w 2 tygodniu gdzie on nic nie wykarze jeszcze dopiero od 4 będzie mógł powiedzieć że jest bobo mam nadzieje ze nie dostane i bedzie bobo
wczoraj miałam totalną załamke i płakałam bo już myślałam ze będzie a tu nici
Ale mam nadzieiej mże w najblizszym miesiacu nie dostane miesiaczki i bedzie wszystko git i będzie bobo
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Kochana karte ciazy zaklada sie miedzy 8-11 tc... nie wczesniejja jak poszłam do gina to potwierdził ciąże 4 tydz. i 2 dzien i odesłał do domu, teraz za tydzień w piątek mam kolejn wizytę wtedy chyba kartę ciązy juz mi założy
malwinkakcp
Zaangażowana w BB
a ja nadal jak nie miałam miesiaczki tak nadal nie mam wiec może to jednak bobo kto wie moze jednak ;-)
bardzo bym sie cieszyła
bardzo bym sie cieszyła
mamaczarusia
Fanka BB :)
hej malwinka a moze lekarz juz ci potwierdzi jak pójdziesz tego 23a ja nadal jak nie miałam miesiaczki tak nadal nie mam wiec może to jednak bobo kto wie moze jednak ;-)
bardzo bym sie cieszyła
Kochana karte ciazy zaklada sie miedzy 8-11 tc... nie wczesniej
Mi kartę ciąży założono przy pierwszej wizycie, na której lekarka potwierdziła ciążę 6 tygodniową.
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ejjj... a ja jej jeszcze nie mam ...
ale zmienilam gina i za tydzien mi juz założy ....
ehhh... i ponownie zobacze Kochanego Maluszka... nie moge sie doczekac ....
malwinko uwierz ze wszytko bedzie si .... trzymam kciuczki
ale zmienilam gina i za tydzien mi juz założy ....
ehhh... i ponownie zobacze Kochanego Maluszka... nie moge sie doczekac ....
malwinko uwierz ze wszytko bedzie si .... trzymam kciuczki
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
z tego co mi moj mowil.... to kolo 10tc robi sie wiekszosc badan i wczesniej nie jest ona potrzebna ...
ja chodze do gina prywatnie, i mam go na tez tel o kazdej porze dnia i nocy.... wiec go nie zmienie ....
lubie go, jako czlowiek to jest baaaardzo spoko .... Potrafil mnie rozsmieszyc kiedy tak strasznie panikowalam w szpitalu !!!
ja chodze do gina prywatnie, i mam go na tez tel o kazdej porze dnia i nocy.... wiec go nie zmienie ....
lubie go, jako czlowiek to jest baaaardzo spoko .... Potrafil mnie rozsmieszyc kiedy tak strasznie panikowalam w szpitalu !!!
reklama
z tego co mi moj mowil.... to kolo 10tc robi sie wiekszosc badan i wczesniej nie jest ona potrzebna ...
daj mi namiary na takiego kochanego lekarza!!
telefon i gdzie przyjmuje i czy tylko prywatnie bo ja własnie szukam w poznaniu. mam namiary na polecane 2 babki . jakaś malkowsa-walczak i druga skorupska-Japiło.. słyszałaś może coś o nich??
Podziel się: