reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy Chrzciny???

Ja się dołączam do chrzczących swoje dzieciaczki 4 czerwca. Trochę się stresuję bo mój mały to straszny wrażliwiec i polewanie wodą może się zakończyć niezłym koncertem...

reklama

tak lało
p10407924bf.jpg

niunio spał
p10408114pv.jpg

rozbawiał ludzi
p10408197ty.jpg

Ale fajowe te nasze lutowe chlopaki na chrzcinach :-) (to do zdjec Misi tez) :-) I jakie powazne ubranka :-)

Ja juz po spotkanku z ksioedzem. Chrzcimy 12 sierpnia (czyli tak jak chcialam, w dzien slubu) o 19 :-) Czyli tez dokladnie tak, jak chcialam , po mszy :-)
Czyli plan dnia mamy zwariowany :-)
13 mamy stawic sie w urzedzie
13:20 slub
jedziemy do knajpy (ok. 20 osob u znajomego)
ok. 18: zbieram sie z mloda i mama przebrac :-)
18:40 spotykaja sie wszysscy zainteresowani pod kosciolem (ok. ok. 15 osob)
1:20 jedziemy do nas w pomniejszonym skladzie (moi rodzice, rodzice Roberta, moj brat , czyli chrzestny i chestna) kontynuowac imprezowanie ;-)

Moja krawcowa milczy jak zaczarowana. Mam juz schize, ze mnie wystawila i pojde do slubu w dzinsach ;-)

Kira25 pisze:
1:20 jedziemy do nas w pomniejszonym skladzie (moi rodzice, rodzice Roberta, moj brat , czyli chrzestny i chestna) kontynuowac imprezowanie ;-)

WOW to ile wy chcecie w tym kosciele przebywać? ;) :laugh:

reklama
Do góry