Anulka0207
Zaangażowana w BB
Syn 21, drugi syn 18..jestem w ciąży z maluszkiem. Czy w takiej sytuacji po narodzinach, przysługuje mi karta duzej rodziny??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie zbulwersowanieNie bulwersuj się tak.
Kuzwa naprawde dziwna sprawaKurcze dziwna sprawa[emoji2368] czyżby jakiś przekręt? [emoji1787]
No tak mama ale na to że ma więcej niż trójkę dzieci. Ale według tego przepisu co wstawiła koleżanka nie powinno się należeć mojej mamie.Kartę dostała mama a nie dzieci. Taka jest różnica.
Mnie to już nic nie zdziwi [emoji1787] ale według tego przepisu innego pomysłu nie mam [emoji1787]Kuzwa naprawde dziwna sprawa[emoji23]myslisz jakies machlojki w mopsie zrobili[emoji23]
Niewiem no chyba ze w kazdym regionie inne przepisy sa nie da aie tego inaczej wytlumaczycMnie to już nic nie zdziwi [emoji1787] ale według tego przepisu innego pomysłu nie mam [emoji1787]
Mamie się należy bo miała powyżej trójki dzieci na utrzymaniu. Tam w przepisie pisze, że jeżeli ma obecnie lub miała. Żeby dzieci dostały trzeba spełniać inne kryteriaNo tak mama ale na to że ma więcej niż trójkę dzieci. Ale według tego przepisu co wstawiła koleżanka nie powinno się należeć mojej mamie.
Aha czyli wiadomo juzMamie się należy bo miała powyżej trójki dzieci na utrzymaniu. Tam w przepisie pisze, że jeżeli ma obecnie lub miała. Żeby dzieci dostały trzeba spełniać inne kryteria
Teraz już rozumiem. Dziękuję za wytłumaczenie.Mamie się należy bo miała powyżej trójki dzieci na utrzymaniu. Tam w przepisie pisze, że jeżeli ma obecnie lub miała. Żeby dzieci dostały trzeba spełniać inne kryteria
przepisy to jedne wielkie kruczki prawne, ale mam doświadczenie we wczytywaniu się w nieAha czyli wiadomo juz
No widzeprzepisy to jedne wielkie kruczki prawne, ale mam doświadczenie we wczytywaniu się w nie![]()