reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karolinka 24t, waga 700g nasz maleńki cud!!!

reklama
witam dawno nie zaglądałam ponieważ mała była chora po 2 tygodniach od skończenia antybiotyku znowu zaczynamy na nowo antybiotyk mała ma znów zapalenie uszu!!! coś okropnego do tego mała strasznie wykrzywia głowe, mam nadzieje ze te uszka nie będą sie tak co chwile wracały, czy któreś z waszych maluszków miało zapalenie uszu i czy czesto się to powtarza, bardzo prosze o odp, na dodatek mała nie che nosić czapek ani chustek, musiałam bym użyć kropelki. Karolcia znowu nie chce jeść więc pewnie waga poleci w duł:wściekła/y:

rozwojowo Karolinka idzie do przodu potrafi wspinać się na krzesełka, stoliczki wchodzić do szafy i biegać za siostrą a nawet ją bić ostatnio tak skoczyła na nią ze martynka uderzyła buzią w panele i wybiła dwa zęby:szok: , z mową za tak samo jedynie to ze jak coś chce to pokazuje palcem i bardzo dużo rozumie co się do niej mówi, np. jak ostatnio wyciągneła talerze z szafki to jak powiedziałąm ze ma je zanieść z powrotem to to zrobiła lub żeby mi coś podała albo że ma iść do pokoju czy sypialni to też rozumie, nauczyła sie już biegać, a nawet z siostrą stoi przy stoliczku trzyma kredkę w rączce i coś tam próbuje rysować. z tego co rozmawiałam z lekarzem to ona dooniła już swoich rówieśników, jedynie co to ma problem z koncentracja, Karolinka chce zrobić wszystko na raz, co do uszek to nie wiem z byt dużo bo starsza córka nie miała problemów. nie mamy zrobionego badania uszu ponieważ mała była podłanczana 4 razy i za każdym razem się obudziła, po czym się rozchorowała ponieważ było to zimą i musiałam wychodzić kilka razy na dwór zeby ją uśpic, i odpuściłam te badanie widze że słyszy na pewno. a reszta narazie ok,.

reklama
Do góry