reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmimy...

reklama
Monika nie martw sie u mnie Gabi ma milion rodzajów smoczków i też kazdy jeden ja dławi:baffled:co dla mnie jest baaaaardzo uciązliwe bo non stop wisi na cycu:baffled:

Darinia u mnie jest to samo z tymi krzykami przy cycu:baffled:Najpierw je spokojnie a po chwili ciągnie wypluwa i drze się jakby ją piers wkurzała:baffled:Ja wtedy przerywam tą nierówną walkę i do góry mała a jak sie uspokoi to znowu dostawiam.

Cwane te nasze dzieciaczki no nie? Doskonale wiedza ze cyc lepszy od smoka :-D Julka da się skusić na smoka (tylko NUK) gdy już ssie paluszki w innych przypadkach zaczyna tylko głośniej krzyczec i wypluwać:sorry2:

u mnie Nikos ssie palca :p zabawnie to wyglada ale wtedy daje smoka aventu nawet ok ale wszyscy polecaja NUK-a musze sprobowac a tak swoja drogą to Nikos ma tendencje to ssania wszystkiego jak go biore na rece do odbekniecia to ssa mi ucho jak chce dac mu całusa to łapie mi nos i ssa albo warge :p nawet rekawki w kaftaniku wszystko ssa :p smieszek mały

marcelek od wczoraj przestał być aniołkiem i stał się złośnikiem... jak tylko złapie peirś to posscie z raz czy dwa i wypluwa potem znów buzia na ościerz iz nów łapie i tak w koło Macieju...Jak juz jest fest głodny to dopiero przyssie sie porządnie ale to juz zazwyczaj z drugiej piersi.Nie wiem czy jemu nie leci czy jest małym leniuszkiem i woli jak nie trzeba mocno ssać...dzis od rana był niespokojny i te akcje z wypluwaniem piersi były nie do zniesienia:-(teraz wreszcie się najadł chyba bo zasnął na dłuzej
potwierdzam z tatusiem - najlepsza kołyska na świecie:tak:
spoczek mam z Aventu i mu apsuje choć nigdy nie ssie go długo.Jak zasnie to mu sam wypada.No i jak jest głodny to smoczek jednak nie pomoże;-)

Dziewczyny - a można jeść zielonego ogórka?
Tymon właśnie robi kupę aż słychac bulgotanie przez ubranko i kocyk A dziś z rzeczy "niewiadomych" to został mi ten ogórek (ale to było 5 plasterków)

ninja, z surowymi owocami i warzywami lepiej poczekać. Na Przemka brzuszek bardzo źle takie produkty działały a teraz wolałam poczekać. W sumie to dopiero zjadłam jabłka, banany i marchewkę na surowo. Jeszcze kiełki ale po nich miała rzadką kupkę i gazy ją męczyły.

Dziewczyny - a można jeść zielonego ogórka?
Tymon właśnie robi kupę aż słychac bulgotanie przez ubranko i kocyk A dziś z rzeczy "niewiadomych" to został mi ten ogórek (ale to było 5 plasterków)
ja ogórka jeszcze nie próbowałam bo sama chemia w nim jest:-(
i moze on byc winowajca

reklama
Zuzia też ma czasem takie kupki że słychać jak idą pewnie to po jabłkach:zawstydzona/y: to źle jak takie są?

Do góry