reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie

Ja po dłuższej przerwie zrobiłam Majce swój obiadek marchewka+troszku pietruszki+mięsko z kurczaka i znowu blee. Po jednej łyżeczce miała odruchy wymiotne. Ne wiem co Jej znowu nie pasowało. Słoikowe zje każde, a mi daje do zrozumienia, żem kiepska kucharka :-).

reklama
Matusia nie przejmuj się moja mała też tak na moje potrawy reaguje a chyba nie jest aż tak źle :))
a powiedzcie mi Dziewczyny Wasze dzieciaczki "całe słoiczki" zjadają tzn te 130 ml czy już te duże 190 ml??
Bo moja jak zje ten mały to jest cud a widzę że już po 6 miesiącu są same duże prawie te słoiczki

Raportuję, że junior wytrąbił porcję mleka ..z niekapka:-D:-D:-D
Ojciec dał. Jak wróciłam , mówi do mnie- patrz jaka śmieszna butelka:-D na początku junior parskał ale wciągnął cała.
Muszę schować głęboko kubek po 12mcu, bo jeszcze gotów ten wyciągnąć

bombelq ja nie wiem ile zjada ml, bo gotuję mu sama, mam taki kubeczek od podgrzewacza, jak mały ma fazę na jedzenie to zje prawie cały ale to na palcach jednej ręki mogę policzyć:sorry:

Agacio moja też kiepsko je dlatego pytam czy już te duże jedzą Wasze dzieciaki bo moja jak zje ten mały to jest sukces ale jak się zdarzy już że go zje to trzyma ją ze 3 godziny czyli jak normalny posiłek i jedno mleko wypada bo po deserku niestety nie wytrzymuje długo...
Matusia to mała niezła jest wciągara :)))) jak potrafi duży słoik zjeść

jaipur, ani się nie obejrzysz jak będzie napoje z gwinta pił, tylko Go z tatą zostawiaj to zobaczysz:-D. Mateuszowi jak się nie chce szklanki wyjąć i nalać, to nawet z tym dużym tymbarkiem chodzi.:tak:

jaipur gratuluję :-)
ja za tydzień w polszy kupię niekapka bo tu nie ma takiego jakbym chciała a z innych Emma nie chce pić... a tamten mam sprawdzony więc nie będę wydawała kasy niepotrzebnie na rózne inne niekapki :-p

reklama
jaipur gratulacje dla juniora! dzielny chłopczyk, nie dawaj mu butelki! :-D
czarna moja ma zbite kupki, gdy zje wiecej kaszki niż zwykle, a kolor zielony pojawia sie po niektorych obiadkach.