reklama
karolq8
Fanka BB :)
no wlasnie az wstyd sie przyznac odwracam sie od dziecka jak jem bo az glowa jej idzie od talerza do twarzy eh biedactwo
sylwia_
oj tak, moj tez chetnie by juz kotleta zjadl dzisiaj rano dostal kilka lyzeczek kaszki na sprobowanie - tak szybko jadl jakby go ktos gonil, machal lapkami i wolal "huhuhu" zebym tylko szybciej ta lyzeczka do buzki dotarla. Jak uznalam ze jak na pierwszy raz wystarczy to byl straszny placz ze musi mleko wcinac
Agniieszka
A czy ktoras z was dopaja malucha herbatka? Bo ja tak w sumie od urodzenia ale jest na mm i chcialabym wiedziec ile herbatki pija wasze dzieci bo moj to do 3-4 butelek po 100ml i nie wiem w sumie czy to nie za duzo ale wypija wszystko.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Agnieszko za dużo wg mnie..
nawet na opakowaniu od herbatek (przynajmniej hippa) pisze że dziennie dziecku można podawać 100 ml herbatki
jeśli mała pije więcej radziłabym dawać bardziej rozcieńczoną ale tak aby ta łyżeczka którą daje się na 100 ml była zawarta w tych 4 buteleczkach które podajesz
czyli więcej wody
nawet na opakowaniu od herbatek (przynajmniej hippa) pisze że dziennie dziecku można podawać 100 ml herbatki
jeśli mała pije więcej radziłabym dawać bardziej rozcieńczoną ale tak aby ta łyżeczka którą daje się na 100 ml była zawarta w tych 4 buteleczkach które podajesz
czyli więcej wody