reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie

Alex nauczy się cierpliwości Franek też nie mógł załapać a tera trzaska czasem butelkę:tak:

Ja zostałam dzisiaj ugryziona tak, że na plecach poczułam aż mi łzy stanęły a młody nie ma zębów:no: do tej pory czuję.... a z butelką wyczynia to samo zagryza i pociąga podziąsłach, przyznam że po paru takich dziabnięciach mam stracha jak karmię:baffled:

reklama
Moje szybko załapały butle:-)

Matusia jak karmisz cycem to smak jako taki zna:-D cytrusy w jedzonkach dla dzieci są od 8 miesiąca ale tak na "żywo" to od roku i to po troszeczku bo moga uczulać. Zreszta wszystko co nie występuje naturalnie u nas trzeba wprowadzac bardzo powoli

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkie te kaszki mają taka ilość mierną owoców, mówiłam :confused2:

Jaipur a masz gdzieś w domu kaszkę Holle? Jaki tam skład jest?