reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie

reklama
A wiesz Jaipur ja nawet nie mam żalu... Sama łososia nie bardzo lubię bo mi ... śmierdzi! Pokombinuję kiedyś z innymi rybami :) Sola np. jest pyszna i delikatna :tak:

Bra, lepi - wcaaaaale nie bylo czysto, nie nie... to zdjecia poczatkowe byly :]

Kaszka dzisiaj znowu do d...... jesc nie bedzie, ryk.
Owocki tak - jablko z bananem tradycyjnie.
<a kaszke na moim mleku dzis zapodalam, bo wczoraj 1 raz chyba od 2 m-cy odciagnelam co nieco..>

Maja ja dziś dałam dosłownie łyżkę kaszki do mleka skubana wyczaiła po pierwszym łyku i koniec picia to samo kaszka ble
Lepi u nas to samo obiadki są niedobre i nie chce mała kompletnie jeść ma na nie odruch wymiotny dosłownie.....
Agacio mam nadzieje że masz racje że w końcu dzieciaki same stwierdzą że nie mogą samym mlekiem żyć....

Bombelqu ja sprobowalam znowu podac za godzine, taka zimniejsza, i zjadla nawet, nieduzo - no ale zawsze cos! uff.. dzisiaj takze bardziej rzadka zrobilam ta kache..

Lence podałam dziś poraz pierwszy kleik ryżowy bananowy, zjadła 210 ml

:szok: śpi jak susełek :-D a właśnie maju, próbowałaś z kaszką smakową?

Ostatnia edycja:
Maja a próbowałaś doadć do kaszki owoców u nas to działa:-) Kaszka z owocami to nomber 1
Łososia uwielbiamy i to wszyscy cała familia:-) więc mały tez wcian

Ja od wczoraj też daję kaszkę na noc wypije też koło200ml, a wczoraj jak pierwszy raz dałam coś innego na noc niż cycusia to miałam wyrzuty sumienia i jakoś tak smutno w sercu mi się zrobiło:-(

reklama