reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie

reklama
A wiesz Jaipur ja nawet nie mam żalu... Sama łososia nie bardzo lubię bo mi ... śmierdzi! Pokombinuję kiedyś z innymi rybami :) Sola np. jest pyszna i delikatna :tak:

Bra, lepi - wcaaaaale nie bylo czysto, nie nie... to zdjecia poczatkowe byly :]

Kaszka dzisiaj znowu do d...... jesc nie bedzie, ryk.
Owocki tak - jablko z bananem tradycyjnie.
<a kaszke na moim mleku dzis zapodalam, bo wczoraj 1 raz chyba od 2 m-cy odciagnelam co nieco..>

Maja ja dziś dałam dosłownie łyżkę kaszki do mleka skubana wyczaiła po pierwszym łyku i koniec picia to samo kaszka ble
Lepi u nas to samo obiadki są niedobre i nie chce mała kompletnie jeść ma na nie odruch wymiotny dosłownie.....
Agacio mam nadzieje że masz racje że w końcu dzieciaki same stwierdzą że nie mogą samym mlekiem żyć....

Bombelqu ja sprobowalam znowu podac za godzine, taka zimniejsza, i zjadla nawet, nieduzo - no ale zawsze cos! uff.. dzisiaj takze bardziej rzadka zrobilam ta kache..

Lence podałam dziś poraz pierwszy kleik ryżowy bananowy, zjadła 210 ml

:szok: śpi jak susełek :-D a właśnie maju, próbowałaś z kaszką smakową?

Ostatnia edycja:
Maja a próbowałaś doadć do kaszki owoców u nas to działa:-) Kaszka z owocami to nomber 1
Łososia uwielbiamy i to wszyscy cała familia:-) więc mały tez wcian

Ja od wczoraj też daję kaszkę na noc wypije też koło200ml, a wczoraj jak pierwszy raz dałam coś innego na noc niż cycusia to miałam wyrzuty sumienia i jakoś tak smutno w sercu mi się zrobiło:-(

reklama