reklama
Adiaps, tak jak mówi emikaa, dolej do swojego mleczka odpowiednią porcję wody i dosyp mieszankę. Ja tak robiłam i było ok. Moim zdaniem wsypywanie proszku do własnego pokarmu nie jest dobre, bo chyba za bardzo zwiększyłaby się kaloryczność takiej niewielkiej porcji.
Mleczko mozna spokojne mieszać, mojej Madzi odciagałam przez 5 miesiecy i jak miłam mało to dorbiałam mm i wszystko było ok.
A mój mały babelek jeszce niec nie próbował:-), jakos mi bardzo wygodnie z tym cyckowaniem, wcale mi się nie chce, ależ jestem leniwa.
No i wszystkim marchewkowo jabłuszkowo dzieciakom wielkie gratulacje:-), małe łobuzy przed wami żurek i kiszona kapusta:-)
A mój mały babelek jeszce niec nie próbował:-), jakos mi bardzo wygodnie z tym cyckowaniem, wcale mi się nie chce, ależ jestem leniwa.
No i wszystkim marchewkowo jabłuszkowo dzieciakom wielkie gratulacje:-), małe łobuzy przed wami żurek i kiszona kapusta:-)
tak, laktator ;p ale ponoć dziecko i tak z piersi zje więcej ;p ale nie wiem jak do tego doszli ;pHm. Nie mam pojęcia ile je moje dziecko. Jest jakiś licznik do montowania na cyckach?
reklama
Alex2712
Fanka BB :)
Kamcia my mamy te butelki i niestety mlody nie chce z nich pić, z nuka i z lovi tez nie, jak mu dzisiaj podawałam swoje mleczko bo miałam zamrożone z czerwca to strasznie sie krzywil i wszystko wypluwał. Może mu nie smakowało, nie wiem. Jutro ściągne swojego troche i zobaczymy jak zareaguje.