reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie sztuczne

reklama
Adaś zjada wszystko co mu podam w całości, tzn cały słoiczek. Ale oczywiscie najlepsze są dania i zupki z mięskiem, obojętnie czy to kurczak, indyk, cielęcinka czy królik. Mały mięsożerca! :laugh: Ale dania wegetraiańskie też wchodzą w grę, najlepiej z porem, kukurydzą albo z kalafiorem. Z deserków najbardziej lubi te z gruszkami, nawet kaszka z gruszkami jest the best. ;)

Eg to tak jak Macio obiadki sa najlepsze z mieskiem, choc inne tez zje. Deserki wszystkie podwarunkiem ze nie zawieraja marchewki, no i ostatnio mu sliwka nie smakowała

empolan pisze:
A Kamilek kaszki jeszcze nie je. Preferujemy warzywka i owoce, bo mamy zalecenie, żeby go troszkę odchudzić :p

emoplan dlaczego masz odchudzać Kamilka? ja się martwię bo mój Bartoszek też jest dość duży a lekarka powiedziała, że jak na razie nie ma mowy o odchudzaniu niemowląti dalej podaję kaszkę na noc.chociaż nie wiem czy dobrze robię, do nie dawna był tylko na cycku i na nim tak się dorobił sadełka, teraz zaczełam troszkę wprowadzać i kaszkę uwielbia

Podajecie te sliwki świeże czy sa jakies w słoiczku?
Moja Weronika tez ma zaparcia i juz nie wiem co mam robić!

reklama
Gerber ma takie maleńkie słoiczki (zdaje się 80g) w sam raz na spróbowanie czy nie ma alergii, a bobovita już takie normalne, chyba po 130g (albo 150 nie jestem pewna)

Do góry