reklama
empolan
listopad '05 wrzesień '09
A Kamilek kaszki jeszcze nie je. Preferujemy warzywka i owoce, bo mamy zalecenie, żeby go troszkę odchudzić
Ja wczoraj prubowałam podac kaszke łyzeczka bo zrobiła mi sie za gest ale Macio nie wcinał jej z takim zapamietaniem jak z butli
Wczoraj Macio zastrajkował przy piciu soczku, wypił połowe i stwierdził ze juz nie, moze mu soczek nie smakował bo pierwszy raz bił jabłkowo-bananowy-marchwekowy, choc banany na beserki lubi
Wczoraj Macio zastrajkował przy piciu soczku, wypił połowe i stwierdził ze juz nie, moze mu soczek nie smakował bo pierwszy raz bił jabłkowo-bananowy-marchwekowy, choc banany na beserki lubi
Ciapaczek
Fanka BB :)
Małgosia je kaszkę na gęsto raz dziennie, przed długim spacerem, około 11.00 i to ją nasyca na 4 godziny. Jesteśmy też po pierwszym tygodniu podawania zupek. Niestety te słoiczkowe smakują dziecku bardziej, niż te wypieszczone przez mamusię...
Pycha
mama Mai i Marty
a dajecie Misowy Ogródek, bo Maja bardzo lubi ten o smaku marchewki i groszku
emih
Fanka BB :)
Kasiaw końcu nauczyła się jeść inaczej niż z łyżeczki. ALe butla ze smoczkiem odpada- tą się jedynie potrafi bawic. WYbawieniem stał się kubek niekapek ;D Ale zupki i deserki są nadal beee. Powiedzcie dziewczyny. Jakie najbardziej deserki czy zupki lubią wasze dzieciaczki?
diablica2
mały wielki OLO :)
Alex za deserkami nie przepada.... ale jakieś Brzoskwinki czy bananek to obejdzie..... jabuszka nie do przyjęcia....
Z zupkami zaś nie ma większych problemów ale przysmakiem jest "dynia z ziemniakami".... i króliczki....
Z zupkami zaś nie ma większych problemów ale przysmakiem jest "dynia z ziemniakami".... i króliczki....
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
u nas tez dynia z zimniakami jest pyszna, zupka-krem z kurczakiem z Hippa, owoce to raczej wszystkie, no może tylko nie morele, wogole produkty Hippa bardzo Mai smakują, wybrała sobie najdroższe ze wszystkich :laugh: