reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Maja już dawno nie je słoiczków i ze względu na dzisiejszą wichure nie poszłam na zakupy i nie ma obiadu, więc mam zamiar jej dać słoiczek, zobaczymy czy go zje
a powiedzcie mi ile razy wasze dzieci pija jeszcze mleczko????
moja Maja 2 razy, pierwszy przed snem 240ml
i potem około 5-6 rano 210ml
a powiedzcie mi ile razy wasze dzieci pija jeszcze mleczko????
moja Maja 2 razy, pierwszy przed snem 240ml
i potem około 5-6 rano 210ml
aga_karmel
Zaciekawiona BB
Kubuś pije mleko zagęszczone kaszką na noc ok.250ml. Ok. 3:00 nad ranem wypija ok. 100-150ml. mleka i rano dostaje gęstą kaszkę na mleku ok. 150ml.
emih
Fanka BB :)
Kasia samo mleczko pije raz, rano, ale dodatkowo w ciągu dnia dostaje również kaszkę (jakieś 220ml) i czasem nawet kleik. SŁodycze mogłaby wciągać tabunami, więc ograniczam i tylko dostaje czasem po posiłku. Ze słoiczków tez jakis czas temu zrezygnowała. Jest fanką pulpetów jakie robię i ostatnio soku porzeczkowego... Mam wrażenie że jak chodzi podziębiona to więcej jej się chce wit C, poniewaz woła o wszystko co kwaśne- mandarynki, właśnie ten sok, nawet cytrynę...
reklama
Macio rano zjada kaszkę na mleku a na kolację przed snem dostaję butlę z mlekiem zagęszczonym kleikiem w czasie dnia tylko na podwieczorek dostaje owoce z niewielką ilością mleka zagęszczone kleikiem. Nie mam pola do popisu na podwieczorki bo znów odezwała się skaza i z produktów typowo mlecznych narazie nici:-(