reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersia

Super - Gufi

JA też nie jestem zmęczona ale aktualnie mam grypę i mała spija przeciwciała i narazie jest zdrowa

Niestety antybiotyki obniżają laktację - i dlatego martwię się żeby Ala nie była głodna

reklama
Brawo Gufi,ale pewnie teraz jak Ninka nie bedzie tak czesto ssac to wszystko wroci do normy...Dzisiaj kolejna probazjadlam bulke maslana a myszlicie,ze mozna zjesc placka ziemniaczanego,bo ja je uwielbialm tylko nie wiem czy nie beda za ciezkie???

Agus - przyznam sie, ze ja jem juz prawie wszystko oprocz: czosnku, bardzo pikantnych potraw i kapusty. cebule w malych ilosciach dodaje do potraw, jem smazone, a czasem (wstyd sie przyznac :baffled:) tabliczke czekolady na raz. odpukac Nince nic nie jest :-)

Aguś - ja też jem wszystko poza kapustami i grochami i cytrusami

Resztę wprowadziłam po jednej rzeczy co dwa dni

Ale żeby nie jeść bułek maślanych to mi do głowy nie przyszło .... jadłam je od początku

Agnieszka - ja cytrusy juz tez jem. jakis tydzien temu zjadalm na probe pomarancze i bylo ok. wiec teraz od czasu do czasu pozwalam sobie na cytrusy i oczywiscie cytrynke do herbatki :tak:

Gufi - ja też próbowalam

Zaaplikowałam sobie cytrynkę do herbaty i Ala na drugi dzień miała wysypkę - więc odpuściłam

A jeśli chodzi o czekladę mam tak samo - wchłonę pół tabliczki a potem sie gryzę że nie powinnam - ale Ali nic nie jest

Agnieszka18 nie jadlam bulek maslanych ze wzgeldu na skaze...i dlatego dla mnie to nowosc bo wiesz maslo ,mleko i jajak czyli rzeczy dla mnie zakazane,ale juz sie przelamalam i zaczynam jest jak czlowiek powoli powoli...a wczoraj z lakomstaswa zjadlam troche lodow i dzisiaj juz Oliwka miala wysypke na buzi:(((a tak je uwelbiam:wściekła/y:

Agnieszka18,ale ja sie nie gniewam tylko napisalam czemu ich nie jadlam:))):tak:

reklama
Ja Nie Karmie Piersią Taką Decyzje Podjelam Zaraz Po Porodzie....i Kiedy Lekarz Chcial Mi Przystawic Dziecko Do Piersi Ja Odmowilam...byl Zdziwiony I Probowal Mnie Przekonywac Ale Ja Nie Chcialam...boje Sie Karmienia I Bolu Z Tym Związanego....wiem Ze Inni To Negują Ale Taka Byla Moja Decyzja!!!!!!

Do góry