nice-girl
Fanka BB :)
Alicja - mi mówiła położna w szpitalu, że takie karmienie na zmianę swoim mlekiem i mieszanką może powodować u dziecka niestrawnosci, bo mu sie ciezej trawi co chwila inny typ pokarmu. Może spróbuj tak, że karmisz kilka razy pod rząd tylko butlą z mieszanką(np w nocy), a wtedy ściągasz swój pokarm laktatorem. A potem kilka karmień pod rząd cyc+butla z Twoim odciągnietym wcześniej pokarmem(np w dzien). Bo jak maluszek na 1 karmienie dostaje i Twoje mleko i modyfikowane to może mu się to ciężko trawić. Moze taki sposob pomoże trochę.
U mnie też są lamenty przy robieniu kupek. Wczoraj to mały tak się męczył że ryczałam razem z nim. I do tego strasznie mu się dużo ulewało i wymiotował, ze juz chcialam po lekarza dzwonić. Jak mi pawia puścił na bluzkę to musiałam się przebrać bo taka mokra była. No i potem jeszcze pawia puścił z odrzutem, że mężowi na spodniach wylądował :/ No ale na szczęście przeszło mu już i od wczoraj wieczorem tylko leciutko mu się ulewa po karmieniu. Ale jak będę teraz u lekarza to porusze ten temat.
U mnie też są lamenty przy robieniu kupek. Wczoraj to mały tak się męczył że ryczałam razem z nim. I do tego strasznie mu się dużo ulewało i wymiotował, ze juz chcialam po lekarza dzwonić. Jak mi pawia puścił na bluzkę to musiałam się przebrać bo taka mokra była. No i potem jeszcze pawia puścił z odrzutem, że mężowi na spodniach wylądował :/ No ale na szczęście przeszło mu już i od wczoraj wieczorem tylko leciutko mu się ulewa po karmieniu. Ale jak będę teraz u lekarza to porusze ten temat.