reklama
makuc
Fanka BB :)
DAWIDOWE eeee tam. nieważne jak i od kiedy się karmi. Najważniejsze jest szczęście dziecka i mamy a u Was to miało miejsce :-)
ROXI ja też się obawiałam, że awantury/płacze itp. bedą (szczególnie wieczorem) a tu ooo. Odłożona na noc zasypia tak samo jak wcześniej i nawet nie jęknie, że "cośtam"
ROXI ja też się obawiałam, że awantury/płacze itp. bedą (szczególnie wieczorem) a tu ooo. Odłożona na noc zasypia tak samo jak wcześniej i nawet nie jęknie, że "cośtam"
I u nas podobnie było- jakby nagle sama straciła zainteresowanie.A tez się bałam,co będzie,pamiętając moich "cycoholików".Super,że obyło sie bez "walki".Jeszcze jakby do mm sie przekonała,to juz w ogóle miałabys luz.Może jednak warto próbować?Niby w tym wieku powinno sie i tak odchodzić od butli,ale mi sie wydaje ,że to najwygodniejsze i dla dziecka,i dla rodzica.
Ja pamiętam,jak u mnie w domu mama zawsze dawała mannę w butelce z rana młodszym dzieciom,tak "na obudzenie" ,a my z siostrą też dostawałysmy do łóżka po kubeczku .I to było takie "łagodne",przyjemne przebudzenie- ten kubek ciepłej kaszki wypity jeszcze w łóżku.No,ale moja mama to taka "matka-Polka " była.
Ja pamiętam,jak u mnie w domu mama zawsze dawała mannę w butelce z rana młodszym dzieciom,tak "na obudzenie" ,a my z siostrą też dostawałysmy do łóżka po kubeczku .I to było takie "łagodne",przyjemne przebudzenie- ten kubek ciepłej kaszki wypity jeszcze w łóżku.No,ale moja mama to taka "matka-Polka " była.
Kania78
...
Gratuluję !!!no dobrze - to będzie mój ostatni wpis na tym wątku.
karmienie wiadomoczym ZAKOŃCZONE!
makuc
HAPPY no właśnie sttaram się ja przekonać. Teraz już wymyśliłam koncepcję, że do mm ze 2-3 miarki kaszki smakowej będę dodawac. Może to jakoś ją przekona? A z butli dałam alicji ostatnio wodę do picia i wpiła bardzo latnie także teraz to nie w butli a w mm problem leży
kahaaa
makuc - a próbowałas niekapki.? tomcio z butelki mleka nie wezmie, a wode czy soki pił. w nocy na spaniu tez zjadał z butelki, ale w dzien za cholerę. a z niekapka ładnie pije, tylko chyba z 5 przetestowalismy zanim na właściwy trafiliśmy. i do tej pory nie mam koncepcji dlaczego akurat dzienne mleko z butelki było "beee".
reklama
Podziel się: