reklama
kahaaa
Fanka BB :)
a ja mam takie pytanie troche z innej beczki - kiedy przestane produkowac mleko?????? nie karmie juz prawie 3 miesiace i kurde czuje sie jak dojna krowa. jak karmilam to bywalo, ze mialam za malo pokarmu i musialam laktacje pobudzac, teraz odwrotnie...
kahaaa
szalwi moge sprobowac :-):-), ale to bandazowanie to mi sredniowiecznymi torturami pachnie...
makuc
KAHAAA mi też się bandażowanie pomysłem z kosmosu wydawało do momentu kiedy moja koleżanka po odstawieniu synka zaczęła z nawałem walczyć. Pomogło więc chyba cos w tym musi być. Tylko jej lekarz kazał zrobić tak, że odciągnąć pokarm całkowicie, zaraz potem się bandażem na wdechu owinąć i tak chodzić... acha i są jeszcze jakies tabletki na zmiejszenie laktacji, więc jak coś to do lekarza idź. Też są pomocne.
renata borysek
kahaa mialam Ci napisać właśnie tak jak makuc idź po tabletki na zatrzymanie laktacji, są na recepte tylko.a i o bandażu slyszałam że pomaga.
kahaaa
kurde dziewczyny w uk to mi paracetamol dadza... a nie wiecie co to za tabletki, to poprosze mame zeby mi zalatwila
renata borysek
no i chyba się udało...ostatni cyc był wczoraj około 20,zobaczymy jak nocka minie...
reklama
Podziel się: