reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Pytanko do mam karmiących piersią - czy jecie już wszystko?
Czy trzymacie jakąś dietę?
Ja juz od dawna jem wszystko.
makuc
Fanka BB :)
ja podobnie jak ONESMILE jem wszystko. Przez pierwsze 3 miesiące miałam dietę bezbiałkową ale Małej "alergia" na białko minęła, więc nie muszę się ograniczać. Nawet po coli, czekoladzie i ostrych przyprawach Alicja nie ma problemów brzuszkowych, więc wiem, że mogę sobie na to pozwolić;-)
Kania78
...
Malutka80 u mnie na początku było to samo, jak bolał ją brzuch to oczywiście rekonstrukcja zdarzeń - co jadłam.
Teraz Ona je więcej nowych rzeczy, ja też jem już od jakiegoś czasu prawie wszystko.
Piszę prawie bo nie jem smażonego, kapusty i ciężko wzdymających rzeczy ze względu na nią i na mnie, bo mnie takie strawy nie lubią.
Teraz Ona je więcej nowych rzeczy, ja też jem już od jakiegoś czasu prawie wszystko.
Piszę prawie bo nie jem smażonego, kapusty i ciężko wzdymających rzeczy ze względu na nią i na mnie, bo mnie takie strawy nie lubią.
frecklis
Zaciekawiona BB
Ja jem od początku wszystko (łącznie z kapustą, bobem, fasolką i inne takie tam pierdziuchy ;-)), bo tak mi kazali w szpitalu i Mała nigdy nie miała żadnych problemów z brzuszkiem :-) aaa i karmię tylko piersiąPytanko do mam karmiących piersią - czy jecie już wszystko?
Czy trzymacie jakąś dietę?
Pytanie do Kania78 i innych mam karmiących piersią, a których pociechy mają już ząbki: CZY TO BOLI??? Moja jeszcze nie ma zębów, a i tak ostatnio "pogryzła" mi sutki ałć, więc się zastanawiam co to będzie jak się już pojawią
Ja nie jem tylko rzeczy,na które Amelka ma alergię,czyli nabiału,marchewki,czekolady i takich tam,ale poza tym to normalnie wszystko,np. wczoraj zrobiłam sobie "zieloną zupe- z brukselki,brokułów,fasolki szparagowej,groszku i szpinaku- i nic,tylko w nocy pierdziała przez sen)).Ja mysle,ze jak i tak juz muszę eliminowac niektóre "jedzonka",to tym bardziej powinnam jesć jak najwięcej innych,żeby dieta nie była monotonna.Generalnie jem wszystko,oprócz tych,co uczulają niunię.
makuc
Frecklis -auuć. Moja Alicja ostatnio tak się właśnie nade mną "znęca" je,je i nagle łuup albo zaciska dziąsełka albo głowę w drugą stronę odwraca tak, że aż mi świeczki w oczach stają. Jak zobaczy, że nie reaguję to pastwi się tak dalej a jak jej coś w stylu "no,no,no" powiem i cycka zabiorę to zaczyna normalnie jeść też mam stracha przed ząbkami. BO skoro teraz tak udziabać potrafi to co będzie potem?
reklama
cass
makuc, moja też tak robiła, zabierałam jej cycka i po tygodniu przestała a przedwczoraj ząbek się przebił :-) i teraz w ogóle mnie nie gryzie
Podziel się: