reklama
Dziewczynki a jakie kupki robią Wasze maluchy? Mój nie dość że robi bardzo często (dzisiaj już 3 zrobił) to jeszcze rzadkie, wodniste. Szukałam na necie i niby przy karmieniu piersią takie kupy są normą. Jak mają Wasze dzieci?
dobranocka
podwójna październikówka!
Mi to wygląda na biegunkę. Jak za często i za rzadkie to nie dobrze. Chyba że u Was to codziennie tak wygląda to wtedy ok. Ale jak tylko dzisiaj tak się z Bartusia leje to lepiej uważać.
Malutka80 moj Casperos tez takie robi wodniste,tez jest na cycuwczoraj zrobil 3 razy w ciagu godz tez myslalam ze to biegunka ale dostal cyca i przeszloczasami baczka pusci i pieluszka brudna,zgadzam sie z dobranocka jesli to tak codziennie to nie ma sie co martwic
Dzięki kochane. Tak jest codziennie. Zwróciłam na to uwagę kilka dni temu jak kupa poszła bez pieluchy na przewijaku. Z wodą. Ale on chyba tak ciągle ma. Nie gorączkuje, normalnie się zachowuje. Więc chyba taka jego uroda.
MM mam zamiar robić na kranówie. Synowi tak robiłam i było ok. A jeśli chodzi o samą wodę tak do picia to ja kupowałam żywiec zdrój i nadal taką kupuję.
U Laury kupy też rzadkie i raczej w większości wchłaniane przez pampersa. O ile się nie mylę o biegunce mówi się jak rzadkich kup jest chyba powyżej 6 dziennie.
U Laury kupy też rzadkie i raczej w większości wchłaniane przez pampersa. O ile się nie mylę o biegunce mówi się jak rzadkich kup jest chyba powyżej 6 dziennie.
monia140190
Fanka BB :)
Dziewczynki a jakie kupki robią Wasze maluchy? Mój nie dość że robi bardzo często (dzisiaj już 3 zrobił) to jeszcze rzadkie, wodniste. Szukałam na necie i niby przy karmieniu piersią takie kupy są normą. Jak mają Wasze dzieci?
Moja tez na cycusiu i tez robi czesto rzadkie kupki ;-)
margerrita
u nas tez wodniste, az z pieluchy wylatuja, czasem nawet 5 dziennie , jak pojawi sie pokarm staly to i kupki zmienia stan skupienia
reklama
cass
u nas jak to położna kiedyś powiedziała "musztarda sarepska" :-) czasem 2 dziennie czasem 7, żóte lub pomarańczowe, wodniste z grudkami. Pielęgniarki w szpitalu mówiły że takie kupki to "piersiowe" są :-)
Podziel się: